USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Hançer “Elimizden Geleni Yapacağız”

Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü’nün 27 yaşındaki stoperi Mesut Hançer, “Daha öncesinde de birbirimize sıkı sıkı sarıldığımız için şampiyonluğa yakın bir takım kurduk tekrardan. Sonunun iyi olacağını düşünüyoruz ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Hançer “Elimizden Geleni Yapacağız”
30-08-2024 10:43
SİVAS
Google News

Hakan KALELİ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü’nde yeni sezon hazırlıkları aralıksız sürüyor.

Sivas temsilcisinde takımın deneyimli oyuncularından Mesut Hançer, kulübün resmi sosyal medya hesaplarına açıklamada bulundu.

 

27 yaşındaki stoper, şampiyonluğa yakın bir takım kurulduğunu ifade ederek, “Yeni sezona iyi başladık. Takım arkadaşlarımın neredeyse tamamı Sivaslı olduğu için iyi bir takım olduk. Zaten birbirimize alışkındık. Tekrardan arkadaşlarımızla bir araya geldik ve iyi başladık diye düşünüyoruz. İnşallah sonunun da iyi geleceğini düşünüyoruz. Öncelikle geçen sezonlarda da birlikte olduğumuz arkadaşlar var burada. Daha öncesinde de birbirimize sıkı sıkı sarıldığımız için şampiyonluğa yakın bir takım kurduk tekrardan. Sonunun iyi olacağını düşünüyoruz. Çünkü takıma herkes elinden geldiğinin fazlasını vermeye çalışıyor. Hepimiz bu şekilde devam edeceğimize inanıyoruz. Hepimiz artık hep birlikte Sivas için yükü sırtlayacağız diye düşünüyoruz” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
13.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü