USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?HAYATIN TADINI ÇIKARTIN?

?HAYATIN TADINI ÇIKARTIN?

?HAYATIN TADINI ÇIKARTIN?
02-10-2019 01:02
Google News

Nurettin ÇUKURYURT

Sivas Devlet Tiyatrosunun yeni sezon oyunu  ?Bir Güz Çiçeği Hürriyet´in yönetmeni İstanbul Devlet Tiyatrosu sanatçılarından dizi oyuncusu Mustafa Yıldıran, Halis Gülle Anadolu Lisesi öğrencileriyle söyleşi programında bir araya geldi.

İnsanı insana insanca anlatma sanatı olan tiyatronun toplumsal yaşama katkılarını dile getiren Yıldıran öğrencilerin sorularına içtenlikle cevap verirken, ?Tiyatroyu sevin. Tiyatro izlemeye gidin. Bu sadece tiyatro açısında değil hayatın her alanında yaşadıklarınız tadını çıkartın. Öğrenci olmanın tadını çıkarın? dedi.

Öğrencilerin dizilerdeki karakterlerden etkilenip etkilenmediği sorusuna cevap veren Yıldıran, ?İş süresince konsantrasyon sağlıyor canlandırıyorsunuz. Ancak yaşamın gerçekliğine dönmek zorundasınız, diğer karakterleri canlandırabilmek ve hayatınızı sürdürebilmek için bu lazım? diye konuştu.

Halis Gülle Anadolu Lisesi Müdürü Efendi Arslan ise ?Bu kadar yoğunluğunuz içerisinde öğrencilerimize zaman ayırıp katıldığınız için teşekkür ederiz? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü