USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Hayırseverlerden Destek Bekliyor

Sivas Bedensel, Zihinsel Engelli ve Engelli Aileleri Yardımlaşma, Dayanışma Derneği Başkanı Halil Geçkil, Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük depremin ardından deprem bölgesine yardım gönderdiklerini söyleyerek hem engellilere hem de depremzedelere yardımların devam etmesi için hayırseverlerden destek beklediklerini ifade etti.

Hayırseverlerden Destek Bekliyor
06-04-2023 11:26
SİVAS
Google News

Neslihan KOÇ

Yıllardır ilimizde alan el ile veren eli buluşan Sivas Bedensel, Zihinsel Engelli ve Engelli Aileleri Yardımlaşma, Dayanışma Derneği Başkanı Halil Geçkil, derneğe hayırseverlerden destek bekliyor. Başkan Geçkil yaptığı açıklamada,AFAD ve valiliğimiz koordinesinde önce deprem bölgesine yardımlarda bulunduk. Ardından Sivas’ta yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerimize çeşitli konularda yardım eli uzattık. Hayırsever vatandaşlarımızın gönderdiği çocuk ve yaşlı bezlerini engelli ailelerimize ulaştırıyoruz. Bunun yanı sıra gelen temel gıdaları da derneğimize başvuran ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırıyoruz” dedi.

Başkan Geçkil hayırsever vatandaşlara seslenerek, “Depremzede ailelerimiz için çocuk bezine ihtiyacımız var. Hayırsever vatandaşlarımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek vereceğine inanıyorum” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü