USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

HEDEF Projesi amacına ulaşacak

HEDEF Projesi amacına ulaşacak

HEDEF Projesi amacına ulaşacak
05-12-2022 07:00
Google News

Hatice KOYUNCU YİĞİT

Asım Şahin Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan, şube müdürleri ve il merkezinde bulunan liselerde proje ekip sorumlusu olan öğretmenler katıldı.

Toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan, HEDEF Projesinin önemine değindi. Projenin kapsamlı çalışmalar sonucunda oluşturulduğunu ve uygulamaya geçildiğini belirten Aslan, "Sivas'ta bulunan tüm okullarımızın başarıları durumlarının tespit ettik ve bu okullarımızın kapsamlı bir MR'ını çektik. Ne durumdayız, olumlu ve olumsuz yönlerimiz neler, bunları hep beraber görüşüp istişare ederek hangi çalışmalarla başarıyı artırabileceğimizi düşünerek HEDEF Projesini hazırladık. İnşallah hep birlikte çok kapsamlı ve önemli çalışmaları titizlikle uygulayarak, gözbebeklerimiz olan çocuklarımızı hem akademik açıdan arzu ettiğimiz başarı seviyesine çıkaracağız hem de sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda gelişimlerine katkı sağlayarak en iyi şekilde geleceğe hazırlayacağız. Arzu ettiğimiz başarıları sizin gayret ve desteğiniz olmadan yakalayabilmemiz mümkün değil." dedi.

Aslan'ın ardından Şube Müdürü Mesut Kaş tarafından HEDEF Projesi kapsamında yürütülen ve gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında sunum gerçekleştirdi. Toplantının son bölümünde proje ekip sorumlusu öğretmenler görüş, öneri ve taleplerini dile getirdi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü