USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Hedeflediğimiz başarıya ulaşacağız

Hedeflediğimiz başarıya ulaşacağız

Hedeflediğimiz başarıya ulaşacağız
02-11-2022 07:00
Google News

Hatice KOYUNCU YİĞİT

Zara ilçe temasları kapsamında ilk olarak okul müdürleri ile Halil İbrahim Çiftçi İlk/Ortaokulu konferans salonunda toplantıda bir araya gelen Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Alaeddin Çakmaktaş ve Şube Müdürü Mesut Kaş eşlik etti.  Toplantıda valilik himayesinde Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen "HEDEF Projesi" kapsamında yürütülecek çalışmalar ele alındı.

Milli Eğitim Müdürümüz Ergüven Aslan, Sivas'ın eğitimdeki başarısını her sene daha yukarıya taşımak ve öğrencilerin çok yönlü gelişimlerine katkı sağlamak için birçok bileşenle geliştirilen HEDEF Projesinin önemine vurgu yaptı.

Projenin başarıya ulaşabilmesi için sahadaki aktörlerin ilgi ve yakın takibinin çok önemli olduğunu belirten Aslan, "Eğitim ve öğretimde hangi durumdayız, olumlu ve olumsuz yönlerimiz neler, bunları masaya yatırarak en ince ayrıntısına kadar hangi çalışmalarla başarıyı artırabileceğimizi düşünerek HEDEF Projesini hazırladık. Sivas'ın eğitimdeki başarısını her sene daha yukarıya taşımak ve bunun yanı sıra sosyal, sportif, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle öğrencilerimizi destekleyerek çok yönlü gelişimlerine katkı sağlamak en büyük hedefimiz. Bu süreci hep birlikte yürüteceğiz ve hedeflediğimiz başarılara el ele vererek ulaşacağız." ifadelerini kullandı.

Toplantının son bölümünde Şube Müdürü Mesut Kaş, HEDEF projesinin detayları, uygulama usul ve alanları hakkında okul müdürlerine bir sunum gerçekleştirdi. HEDEF Projesi kapsamında yürütülecek çalışmalar öğrenci, öğretmen destek sistemi üzerine görüş alış verişinde bulunuldu. Ayrıca okul müdürlerine TEKNOFEST başvuru süreci ve sürece ilişkin sorularını cevapladı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü