USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

HEP BİR ADIM ÖNDE OLACAĞIZ

HEP BİR ADIM ÖNDE OLACAĞIZ

HEP BİR ADIM ÖNDE OLACAĞIZ
06-07-2018 07:57
Google News

          

Gökhan KARA /

                Kapsam Eğitim Kurumları´nın, Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Kolejindeki yeni eğitim kadrosu basınla bir araya gelerek, hedeflerini açıkladı.

                Kolej bahçesinde dün düzenlenen basınla buluşma kahvaltısına, Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Arslan, Kolej Genel Koordinatörü Metin Çağan, Ortaokul Müdürü Zafer Babacan ile Lise Müdürü Kadir Ünsal katıldı.

                CÜ Vakfı Kolejinin 10+10 yıllığına Kapsam Eğitim Kurumları tarafından kiralandığını hatırlatan Genel Koordinatör Metin Çağan, Sivas´ın en başarılı eğitim yuvası konumundaki kolejde çıtanın daha ileriye yükseltilmesi için iyi bir kadro kurduklarını belirterek, ?Hep bir adım önde olacağız?dedi.

Devam edecek????..

?İLK ŞART DOĞRU PROJE?

Çocuk eğitiminin dünyanın en ciddi işi olduğunu belirten Çağan, ?Eğitimin ilk şartı doğru projedir. Bu doğrultuda bizlerde okulumuzu vakfımızdan alır almaz bu plan ve proje üzerine yapılabileceklerimizi en iyi şekilde planlayarak neler yapılabilir diye istişarelerimizi yapıp hazırlıklarımıza başladık. Düzenli bir plan içerisinde okulumuzun iyi bir eğitim kurumu olması, en iyi şekilde hizmet vermesi için gereken çabayı göstereceğiz. Onları geleceğe hazırlarken, hem zihinsel hem bedensel gelişimlerini göz önüne alarak her alanda özgüven duygusuyla beraber eğitim verme anlayışıyla çalıştığımızı bilmelerini istiyoruz. Gerek eğitim, gerek spor, gerek kültürel alanlarda onların başarılar elde etmesinin en büyük dileğimiz ve çabamız olduğunu da unutmamalarını arzu ediyoruz. Okul-veli-öğrenci paylaşımıyla ve çalışmasıyla büyük başarıları elde edeceğimize inanıyoruz? ifadelerine yer verdi.

 ?SEVGİ OLMADAN BAŞARI ELDE EDİLMEZ?

Eğitimde sevginin önemine vurgu yapan Çağan, ?Son yıllarda gördüğümüz gibi en büyük değişim eğitimdir. Sivas´ımızda da sanayi ve tarım açısından fazla bir gelişim olmamasından dolayı eğitimin nitelikli, kaliteli bir şekilde verilmesi kanaatindeyiz. Bu doğrultuda öncü olmak ve büyük bir başarı sağlamak en büyük görevimizdir. Türkiye milyonlarla ifade edilen bir genç nüfusa sahiptir. Biz dünyanın umudu olan gençlerimizi hep sevdik ve onlara değer verdik. Eğitimin başlangıç noktası sevgidir. Sevgi de paylaştıkça çoğalır. Sevginin olduğu yerde her şey en güzeline ulaşır ve başarı elde edilir. Sevgi olmazsa başarı ve güzellik elde edilmez. Eğitimde ileriye hep ileriye yolculuğumuz sırasında bizlere en büyük şevki, heyecanı sevgili öğrencilerimiz verdi ve vermeye de devam edecek? diye konuştu.

?HEP BİR ADIM ÖNDE OLACAĞIZ?

Çağan, ?Bugüne kadar devlet okullarındaki başarılarımızla gerekse özel öğretim kurumlarındaki başarılarımızla öğrencilerimizle,  öğretmenlerimizle,  çalışanlarımızla ve velilerimizle başarılı bir ekip olmak için yoğun bir şekilde çalıştık bundan sonra da aynı kararlılıkla C.Ü. Vakfı Okullarında çalışmaya devam edeceğiz. Biz biliyoruz ki; tüm eğitim çalışanları bir bütünüz,  eğitim yolunda kurumsal olarak yapacağımız her katkı bize gurur ve mutluluk verecektir. Sürekli başarıyı ve kaliteyi ilke edinen kurumumuz, ülkemizin koşullarında en iyiyi yakalamayı ve çağdaş eğitime bir adım önde koşmayı hedeflemektedir.  İstikrarlı,  seçkin ve başarılı öğretim kadrosuyla,  modern yeni yeriyle,  kaliteli eğitim anlayışıyla, kurum, veli,  öğrenci bütünleşmesini gerçekleştirerek,  eğitimde hep bir adım önde olacaktır? şeklinde konuştu.

?YAPILACAK HER YATIRIM CÜ VAKFINA KALACAK?

Konuşmaların ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Çağan, ?Okulumuz 10+10 yıllığına kiralandı. Toplamda 20 yıllık bir kiralama sürecimiz var. Okulumuz el değiştirdiği zaman ismimizi değiştirmedik. Biz burada kalıcı değiliz, geçiciyiz. Buraya yapılacak her yatırım Cumhuriyet Üniversitesi Vakfına ve Sivas öğrencisine kalacaktır. Bundan dolayı bir isim değiştirilmesi olmadı, zaten vakıfta bu konuda hassas davrandı. Bizde bu karara duymak zorunda kalıp isim değişikliği yapmadık. Geçen sene 460 öğrencimiz vardı. Bu yılda hemen hemen bu sayıda bir öğrenci hedefliyoruz? dedi.

Okul bahçesinde düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına Genel Koordinatör Müdürü Metin Çağan, Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Arslan, Ortaokul Müdürü Zafer Babacan, Lise Müdürü Kadir Ünsal ile ilimizde görev yapan yazılı ve görsel basın temsilcileri katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
03.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü