USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?HER PROJEDE STK´LARIN YANINDAYIZ?

?HER PROJEDE STK´LARIN YANINDAYIZ?

?HER PROJEDE STK´LARIN YANINDAYIZ?
18-04-2018 07:35
Google News

Gökhan KARA /

Vali Davut Gül, Ticaret Borsası heyetini kabulünde ?Sivas´ın gelişimine katkı sağlayacak her projede tüm Sivil Toplum Kuruluşlarının yanında oluruz? dedi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Sivas Ticaret Borsası seçimlerinde güven tazeleyip mazbatalarını alarak Meclis Başkanlığına seçilen İhsan Aksoy, Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Abdulkadir Hastaoğlu ve yeni yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Vali Davut Gül´ü ziyaret etti.

Başkan Hastaoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sektörün gelişmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ve her türlü konuda üreticilerin yanlarında olacaklarını ifade ederek, yeni yönetimin hedefleri ve projeleri hakkında Vali Gül´e bilgiler verdi.

Öncelikle yeni yönetimin Sivas´a ve borsa üyelerine hayırlı olmasını dileyen Vali Gül ise, Sivas´ın bereketli topraklarıyla önemli bir tarım ve hayvancılık potansiyeline sahip olduğunu, ancak bundan tam manasıyla yararlanılabilmesi için herkesin işbirliği içerisinde hareket etmesi gerektiğini ifade etti.

Vali Gül, Sivas´ın gelişimine katkı sağlayacak her projede tüm Sivil Toplum Kuruluşlarının yanlarında olacaklarını kaydetti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
06.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü