USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Her ihtiyacınızda yanınızdayız

Her ihtiyacınızda yanınızdayız

Her ihtiyacınızda yanınızdayız
29-09-2022 07:00
Google News

Arife DEFNE ARSLAN

4 Eylül Kültür Merkezinde düzenlenen programa, SCÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Enis Baha Biçer, Öğrenci Dekanı Prof. Dr. Fatih Karakuş, dekanlar, müdürler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından öğrencilere Sivas ile SCÜ tanıtım filmi izletildi.

Programın açılış konuşmasını yapan SCÜ Rektörü Prof. Dr. Yıldız, “Siz öğrencilerimiz için üniversitemizde birçok hazırlık yaptık. Bu hazırlıklardan biri Öğrenci Dekanlığıdır. Bu dekanlık, size daha iyi hizmet verebilmek için oluşturduğumuz bir yapıdır. Bugün burada dekanlığımızın bünyesinde fakülte dekanlarımız ve yüksekokul müdürlerimizle birlikte Oryantasyon Programı yürütüyoruz. Görevli arkadaşlarımız ihtiyaç duyduğunuz alanlarda sizlere yardım edip yol gösterecekler.” dedi.

Öğrenci Dekanı Prof. Dr. Fatih Karakuş ise, “Üniversite yaşamına yeni başlamış bireyler olmanın heyecanını yaşıyorsunuz. Buradaki programımızın amacı sizlere üniversitemizdeki eğitim hayatınız boyunca ihtiyaç duyacağınız konuları açıklayarak sizi aydınlatmaktır. Öğrenci Dekanlığımız vasıtasıyla sizlere en iyi şekilde hizmet edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü