USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

“HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN”

“HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN”

“HER ŞEY  SİVASSPOR İÇİN”
20-06-2022 07:00
Google News

YÜKSEL MENEKŞE

Sivasspor kulübü başkanı Mecnun Otyakmaz, kulübün başarılı hakkında konuştu.

Sivasspor’da kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Takımın hedefi, teknik direktör istikrarı ve alt yapıya ilişkin konuştu.

Rıza Çalımbay ile çalışmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Otyakmaz, “Hocamızın istekli ve önüne hedef koymuş olması bizi mutlu ediyor. Zaten Sivasspor Kulübü de Süper Lig’de olduğu günden beri ilk hedefimiz Avrupa Kupalarına katılmak oldu. Şampiyon olmak gibi bir hedefimiz var ama bir Anadolu Kulübünün ne kadar zor şampiyon olduğunu hepimiz kabul ediyoruz. Biz bu yolda yılmadan ilerliyoruz. Avrupa Kupalarına 6 kez katıldık ama 2 kerede hak etmiş olmamıza rağmen hem sistemin hem de UEFA kuralları gereği katılamadık. Süper Lig’de olduğumuz bütün sürenin 8 yılını Avrupa Kupalarına katılmaya hak kazanarak geçirdik. Zaten Sivasspor hedefli bir takım. Hedefli hoca ile de birlikteyiz. İnanılmaz bir uyum söz konusu. Her şey Sivas ve Sivasspor için. Bu arzu ve istekten çok memnunuz” dedi.

“HER ŞEYİ YERİNDE YAPMAK GEREKİYOR”

Çok fazla teknik direktör değişikliğinin sağlıklı olmadığını söyleyen Otyakmaz, “İstikrarın çok önemli olduğunu kabul ediyorum ama bazı durumlarda maalesef hoca değiştirmenin de bir çözüm olduğunu da kabul etmemiz lazım. İlhan Cavcav başkanımız birçok sıkıntıdan hoca değiştirerek kurtulduğunu gördük. Bazı takımlarımızın da istikrar adına hocalarına sahip çıkıp, küme düştüğünü de gördük. Her şeyi zamanında ve yerinde yapmak gerekiyor. Her takıma Allah Rıza hoca gibi, hem de kendi hemşerileri olan bir hoca nasip etsin. Biz kendi adımıza teknik direktör değişikliği gibi sorunlardan uzak bir sezon geçiriyoruz. Bazen yapılması gerekiyorsa hoca değişikliğine karşı olmadığımı da söylemek istiyorum” diye konuştu.

“GENÇLERİ SAHADA GÖRECEĞİZ”

Otyakmaz, son olarak 5 yıldır alt yapıya çok önem verdiklerini dile getirerek, “Biz 5 yıl önce bir alt yapı hamlesi gerçekleştirdik ve orada ciddi bir eğitim veriyoruz. Bunun da semerelerini görüyoruz. Takımlarımız başarılı oluyor. Eğer pandemi olmasaydı a takıma çok daha oyuncu çıkartabilirdik ama pandemi engel oluşturdu. Şimdi tekrar toparladık. U19 ve U16 takımlarımızın başarılılar göz ardı edilemez. Hocamızda izliyor ve takip ediyor. Önümüzdeki dönem daha çok sayıda genç oyuncumuzu sahada göreceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü