USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

"Hizmetkar OLACAĞIM, emrinizdeyim?

"Hizmetkar OLACAĞIM, emrinizdeyim?

26-06-2018 07:58
Google News

 

Seçimlerden zaferle çıkan MHP´nin çiçeği burnunda Sivas milletvekili Ahmet Özyürek dün açıklama yaparak, ?Kimliğinde Sivas yazan herkesin hizmetkarı olacağım, emrindeyim. Sivas´ın problemlerinin çözümü için, işsizlerin iş ve aş sahibi olması için çalışacağım. TBMM´de Sivas´ın sesi olacağım?dedi.

?SİVAS MHP´nin KALESİ OLACAK?

Sivas´ta bu seçimlerde çok çalışarak önemli bir başarıya imza attıklarını söyleyen Milletvekili Özyürek, ?Bundan sonra daha çok gayret edeceğiz. Demir Çelikle ilgili, TÜDEMSAŞ´la ilgili sorunları çözmeye çalışacağım. MHP Sivas´ta eski günlerine dönecek, Sivas MHP´nin kalesi olacak. Sivas´ın sesi olacağım. Vaat etmiyorum, söz veriyorum?dedi.

Gökhan KARA /

24 Haziran seçimlerinden Sivas´ta zaferle çıkan MHP´de milletvekili olan Ahmet Özyürek dün açıklamalarda bulunarak, hem teşekkür etti, hem de ?Kimliğinde Sivas yazan herkesin hizmetkarı olacağım, emrindeyim. Sivas´ın problemlerinin çözümü için, işsizlerin iş ve aş sahibi olması için çalışacağım. TBMM´de Sivas´ın sesi olacağım, vaat etmiyorum, söz veriyorum?dedi

Parti binasında dün bir basın açıklaması yapan MHP Milletvekili Özyürek, ?Biz kimliğinde Sivas yazan herkesin hizmetindeyiz, emrindeyiz. Ahmet Özyürek milletvekili değildir, Sivas´ın yiğit insanıdır. Net olarak şunu ifade ediyorum ki ben sizlerin hizmetkârıyım ve sizlerden emir bekliyorum? dedi.

 ?SİVAS ÇOK SESSİZ KALMIŞ?

Kendilerini 5 yıllık uzun bir maratonun beklediğini söyleyen Özyürek, ?Gerçekten bazı şeyleri değiştirmemiz lazım. Sivas bu zamana kadar çok sessiz kalmış. İlgisiz, alakasızlıktan dolayı ilimiz unutulmuş bir vaziyette. Biz buna karşı çıkarak TBMM´de Sivas´ın sesi olacağız. Ben bundan sonra Sivas´ın derdini, problemlerini çözmek için zaman harcayacağım. Biz sözümü tutacağız. İnşallah bir dönemde Sivas ve MHP çok güçlenecek. Sivas´a ve Sivaslı´nın yiğit insanlarına nasıl sahip çıkıldığını bizimle beraber göreceksiniz? diye konuştu.

?BEN SİZLERİN HİZMETKÂRIYIM?

Özyürek, ?Biz kimliğinde Sivas yazan herkesin hizmetindeyiz, emrindeyiz. Ahmet Özyürek milletvekili değildir, Sivas´ın yiğit insanıdır. Net olarak şunu ifade ediyorum ki ben sizlerin hizmetkârıyım ve sizlerden emir bekliyorum. Herkes bana hakkını helal etsin. Beni desteklediler. Ben TBMM´de tüm Sivaslı hemşerilerime hakkımı helal ettireceğim. Bunun için çalışacağım? şeklinde konuştu.

?ÇOK ÇALIŞTIK VE BAŞARDIK?

Seçim sürecinde yoğun bir tempoyla çok çalıştıklarını vurgulayan Özyürek, ?Ramazan ayında partimizle beraber biz gücümüzün yettiği kadar çalıştık. 4 saat uyku ile durduk. Yeri geldi iftarımızı yapamadık, yeri geldi sahurumuzu yapamadık, yeri geldi ailemizi ihmal ettik. Ben bu süreci içerisinde 11 kilo verdim. Zaman olayı kısıtlı olduğu için hep sahada olmamız gerekiyordu. Çok çalıştık ve bunu da başardık. Fakat oy oranında beklediğimizi bulamadık. Bizim 120 bin civarında beklentimiz vardı. Aynı zamanda sandıklardan gelen tutanaklarda da çok ciddi bir oy aldığımızı gördük. Ulusal medyalara baktığımız zaman umduğumuzu bulamadık. Bunun biz yakından takipçisi olacağız. Bana göre MHP´nin Allah katında oyu yüzde 25 civarıdır. Önümüzdeki seçimlerde inanıyorum ki Sivas MHP´nin kalesi olacaktır. Yaptığımız çalışmalar, verdiğimiz emek bunun en net göstergesi olacaktır? dedi.

?DEMİRÇELİK İLE İLGİLENECEĞİM?

İstihdam anlamında çok ciddi çalışmalar yaptığını belirten Özyürek, ?Ben Demirçelik ile ilgili çok ciddi çalışmalar hazırlıyorum. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımıza bunları ileteceğim. Türkiye´de 2 tane bulunan bu tesisi özelleştirmek Sivas´a ihanettir. Bu anlaşmalı bir program gibidir ve çok yakışıksızdır. Sivas´ta bu yüzden bir sürü insanımız işsiz kalmıştır. İstihdam açığı çok ciddi oranda büyümüştür. Ben bunun üzerine gideceğim. Ben Allah´tan başka kimseden korkmuyorum. Kim gelirse gelsin karşıma ben Sivas´a hizmet edeceğim. Gerekirse bu mücadelemde canımdan bile feda ederim. Çünkü ben söz verdim? diye konuştu.

?TÜDEMSAŞ İÇİN UĞRAŞ VERECEĞİM?

Özyürek, ?TÜDEMSAŞ ile ilgili olarak ürünlerin, imalatların çoğaltılması ve istihdamın gelişmesi için uğraş vereceğim. Diğer yatırımlar ile ilgilide projeler üreteceğiz. Bunları Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile istişare yaparak meclis gündemine sunacağız. MHP artık Cumhur İttifakı ile daha güçlü oldu. Artık bizim de sözümüz orada geçecektir. Tarım ve Hayvancılığı geliştirip teşvikleri arttıracağız. Tarım ve Hayvancılık yüzde 80´lerde olması gerekirken şuan yüzde 15´lerde bunun için yoğun çaba göstereceğiz? ifadelerine yer verdi.

?VAAT ETMİYORUM, SÖZ VERİYORUM?

Şahıs olarak Sivas´a yapacağı katkılardan da bahseden Özyürek, ?Ben vaat vermiyorum. Ben söz veriyorum. Vaat vermek bana göre gerçekçi değildir. Söz gerçekçidir. Vaat diye bir şey olmaz, söz vereceksiniz. Söz verirken de yapacağınız şeyleri söylemelisiniz. Ben dediğim her şeyi yapacağıma söz veriyorum. Ben birey olarak elimden geldiği kadar 50 öğrenciye burs verebilirim, gerçekten geleceği umutlu, istekli, arzulu 5 tane üniversite öğrencisini okutabilirim. Bunlar vaat değil sözdür. İş adamı olarak mesleki dalımı burada devam ettirerek istihdam sağlarım? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
03.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü