USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

HİZMETKÂR OLACAĞIM

HİZMETKÂR OLACAĞIM

HİZMETKÂR OLACAĞIM
05-04-2019 07:58
Google News

Hayrullah AĞKAŞ

Yerel seçimlerin kazananı Hilmi Bilgin, dün mazbatasını aldıktan sonra Başkanlık koltuğuna oturdu. Yeni Başkan Bilgin, ilk mesajında, ?Bütün koltuklar millete hizmet içindir. Biz de makamları millete hizmet etme aracı olarak görüyoruz. Onun için eğer amacınız hizmetse oturduğunuz makamın hiçbir önemi yok. Biz Milletvekili iken de Bakan Yardımcılığı yaparken de Belediye Başkanı iken de tek derdimiz şehrimize hizmet etmek olacak? dedi.

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan mahalli idareler seçiminde AK Parti´den Belediye Başkanı seçilen Hilmi Bilgin, dün İlçe Seçim Kurulunda yapılan törenle mazbatasını aldı.

Seçim kurulunda düzenlenen törene; AK Parti Milletvekilleri İsmet Yılmaz, Semiha Ekinci. Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal ve partililer katıldı. Törende saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Bilgin mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Şennur Aksu´nun elinden aldı.

Törende yaptığı konuşmasında seçimlerin Sivas´a yakışır bir şekilde gerçekleştiğini belirten Belediye Başkanı Bilgin, ?Seçim sürecinin huzurlu ve Sivas´a yakışan bir şekilde geçmesinde emekleri olan başta Valimize, Emniyet Müdürümüz ve teşkilatımıza, jandarma teşkilatına, seçim kurullarımıza çok teşekkür ediyorum. Seçim sürecinin demokrasiye uygun bir şekilde geçmesi noktasında, Cumhurbaşkanımızın sağrısına uyarak çevreci bir seçim kampanyası yürüten tüm siyasi partilere de arıca teşekkür ediyorum? dedi.

?AZ KONUŞUP

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ?

Az konuşup, çok çalışacaklarını ve ben değil, biz anlayışı ile hizmet üreteceklerini kaydeden Bilgin, ?Milletimiz kararını verdi, son sözünü söyledi. Bundan sonra bize önümüzde ki 5 yol boyunca, Sivas´ımıza, milletimize ve hemşerilerimize daha iyi nasıl hizmet yaparızın gayretinde olacağız. Yola çıktığımızda verdiğimiz söz gibi az konuşup çok çalışarak, ben değil biz anlayışı ile ortak akıl ve istişare ile inşallah bu güzel şehre daha iyi hizmet vermenin gayreti içinde olacağız? diye konuştu.

Daha sonra Milletvekili ve teşkilat mensupları ile birlikte Belediye´ye geçen Hilmi Bilgin, Başkanlık görevini Sami Aydın´dan devraldı. Yeni Başkan Bilgin, şehrimize 10 yıl Belediye Başkanı olarak hizmet eden Sami Aydın´a teşekkür ederken, Aydın da Bilgin´e görevinde başarılar diledi.

Yeni Başkan Bilgin, ilk mesajında; ?Bütün koltuklar millete hizmet içindir. Biz de makamları millete hizmet etme aracı olarak görüyoruz. Onun için eğer amacınız hizmetse oturduğunuz makamın hiçbir önemi yok. Biz Milletvekili iken de Bakan Yardımcılığı yaparken de Belediye Başkanı iken de tek derdimiz şehrimize hizmet etmek olacak? dedi.

120 gün boyunca AK Parti teşkilatlarıyla birlikte çalıştıklarını kaydeden Başkan Bilgin, ?Bu süreçte şehrimize yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlattık. Milletimiz de bir daha AK Parti´ye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a ve onun yol arkadaşlarına güvendiğini gösterdi. Bu noktada milletimize ve hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Artık bu noktadan sonra yapacağımız tek bir şey var. Kollarımızı sıvayıp, Sivas´a hizmet etmek, Sivas´ı daha ileriye götürmenin mücadelesini vermektir. Bu noktada ilimizdeki tüm kurumlar, STK´lar ve Sivas´a dair sözü olan herkesle birlikte inşallah ortak akıl ve istişareyle hız kesmeden hizmete devam edeceğiz? ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü