USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

HOBBİTLERE ÖZELLEŞTİRME

HOBBİTLERE ÖZELLEŞTİRME

HOBBİTLERE ÖZELLEŞTİRME
20-07-2018 07:58
Google News

Nurettin ÇUKURYURUT/

Sivas´ta iz bırakan projelerden biri olan ve ulusal medyada da geniş yer bulan Paşabahçede´ki Hobbit evlerin özelleştirileceği açıklandı.

Önceki gün yapılan İl Koordinasyon Kurulu toplantısında konuya ilişkin açıklamada bulunan Belediye Başkanı Sami Aydın, Hobbit Evlerin özel sektöre verilmesi için kısa bir süre sonra ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Şehir merkezine 5 kilometre uzaklıktaki Paşabahçe mesire alanında 3 yıl önce başlatılan ?Yamaç evleri projesi´ kapsamında şehre kazandırılan ve ?Hobbit Evler´ olarak adlandırılan Yamaç Evleri´nin özelleştirileceğini açıklayan Başkan Aydın, ?Bazı projeler gerçekten çok büyük olmuyor ama çok ses getiriyor. Bunlardan bir tanesi de Yamaç Evleridir. Ulusal medyada Hobbit Evleri olarak gösterilen Yamaç Evlerini özel sektöre veriyoruz. Yapmak önemli ama işletmek daha da önemli. Her şeyin erbabı, bileni o işi yapması lazım. Bizim için önemli olan orada ticaret yapmak değil, bir farklılığı şehre kazandırmaktı onu da kazandırdık. Ama işletmesini işi bilen yapsın istedik. Otelcilik sektöründe belli bir birikimi olan firmaların girebileceği bir ihale ile işletmesini özel sektöre vermek istiyoruz. Bunun yanı sıra Kardeşler Tepesi´nde inşa ettiğimiz ve bir kısmını hizmete açtığımız Macera Parkı´nı da özelleştireceğiz? dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü