USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

HUZUR VE BİRLİK MESAJI

HUZUR VE BİRLİK MESAJI

HUZUR VE BİRLİK MESAJI
20-08-2018 07:59
Google News

Nurettin ÇUKURYURT/

Vali Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ile Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Yüksel Demirgil, tüm Sivaslıların Kurban bayramını kutladı, ?Huzurlu Türkiye´ vurgusu yapıp, birliktelik mesajı verdiler.

Her geçen gün büyüyen, gelişen ve örnek alınan Sivas´ta Kurban bayramının huzur ve güven içeresinde geçirecek olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Vali Davut Gül, mesajında; ?Göreve başladığım günden bu yana üreten, ekonomik, eğitim, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda İç Anadolu´nun nabzının attığı İlimizde her alanda kalkınmak için başlattığımız çalışmalarımıza bütün gücümüzle devam etmekteyiz. Bu çalışmaların sonucunda, tarih boyunca birçok medeniyetlere ev sahipliği yapan ve ?Cumhuriyet Şehri? olmanın haklı gururunu yaşayan Sivas´ın hak ettiği yere geleceğine olan inancım sonsuzdur. Bayramların acıya dönüşmemesi için il dışına çıkacak, ilimize tatil için gelecek vatandaşlarımızı trafik kurallarına uymaya, daha dikkatli davranmaya ve üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmelerini bir kez daha hatırlatıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle bütün Sivaslı Hemşerilerimin Kurban bayramını kutluyorum.?

?ALLAH´A BAĞLILIĞIMIZI YENİLEYECEĞİZ?

Belediye Başkanı Sami Aydın da mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Aydın, ?Paylaşma, kardeşlik ve dayanışmanın zirveye çıktığı bir Kurban Bayramı´na daha erişmenin sevincini yaşıyoruz. Bu sevincimize gölge düşürmek isteyen, birlik ve beraberliğimize kast eden hain odaklar; gücümüzü zayıflatmak, kardeşi kardeşe kırdırmak için geçmişten bu yana nice oyunlar sergilemiştir. Rabbim bu birlik ve kardeşlik ruhumuzu daim kılsın. Kul olmanın ebedi hazzını tekbir ve kurbanlarımızla bütün kâinata ilan ederek, tükenmez bir şükran ve minnet duygusu içinde Allah´a ve mukaddes dinimize bağlılığımızı yenileyeceğiz. Daha nice bayramlara, sağlık ve esenlikle erişmek dileği ile selam ve saygılarımı sunuyorum. Hayırlı bayramlar" dedi.

?KÜS VE DARGINLIKLARI BİTİRELİM?

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız ise Kurban bayramı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi;

?Bayramlar; müminleri birbirine yaklaştıran, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularını kabartan müstesna günlerdir. Bayramlar; hakkın, hakikatin, adaletin, iyinin, güzelin, mazlumun, fakirin, açın, kimsesiz ve muhtaçların yanında olma zamanıdır. Dargınların barıştığı, gönüllerin fethedildiği, dilleri, ırkları ve kültürleri farklı milyonlarca insanın aynı duygular etrafında birleştiği bir Kurban Bayramı´na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, öncelikle Üniversitemiz mensuplarının, öğrencilerimizin, Sivaslı hemşerilerimizin aziz Milletimizin ve İslam Âleminin Kurban Bayramı´nı kutlar, bu günlerin insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini Yüce Allah´tan niyaz ederim.?

?BİRLİĞİMİZ BOZULMASIN?

Türkiye´de huzur ve birliğin hiçbir zaman bozulmaması temennisinde bulunan Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu; ?Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Dini bir ibadet olarak kurban ise ?Allah´a yakın olmak için takdim edilen şey´ anlamında kullanılır. Bu anlamda kestiğimiz kurbanlar bizi Allah´a daha yakın kılmaya vesile olur. Ülkemizde son günlerde yaşanılan sıkıntılı günler ve huzurumuzu bozmak isteyen mihraklara karşı Kurban Bayramı´nın ülkemizin birlik, beraberlik ve istikrarına katkı sağlamasını yüce Allah´tan temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşünce içerisinde üyelerimizin ve hemşerilerimizin mübarek Kurban Bayramı´nı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, milletimize sağlık ve esenlikler diliyorum. Bu güzel bayramın gerek İslam dünyasına gerekse tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ediyorum? dedi.

?DAHA HUZURLU GÜNLERE?

Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil ise Kurban Bayramı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi;

?Bayramlarımız birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu pekiştiren dayanışma ve paylaşma duygularını en üst düzeyde hissetmemize neden olan müstesna günlerimizdir. Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Bayramlar yarınlara hayırlar taşıyan niyettir. Dini ve milli günlerimiz milletimizin birlik, beraberlik, barış ve huzur içerisinde yaşamasını sağlayan özel günlerdir. Kurban Bayramı´nın tüm Sivaslı hemşerilerime, milletimize ve ülkemize iyilikler getirmesini diliyorum. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Sivaslı kardeşlerimin, ayrıca yurt içinde ve yurt dışındaki bütün hemşerilerimizin, aziz Türk milletinin, bütün İslam ve insanlık aleminin Mübarek Kurban Bayramlarını en samimi duygularımla kutluyorum."

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
01.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü