USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

"HUZURLU BİR BAYRAM DİLERİM"

"HUZURLU BİR BAYRAM DİLERİM"

03-06-2019 07:35
Google News

Burcu CELLAT

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, dini bayramlardan biri olan Ramazan Bayramını kutlayacak olmanın onuru ve gururunu yaşadıklarını belirterek, vatandaşların ve esnafların bayramını kutladı.

Bayramların toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik duygu ve hislerinin güçlendiği çok özel günler olduğunu ifade eden SESOB Başkanı Köksal, ?Toplumsal, sosyal, kültürel ve dini yaşantımızın vazgeçilmez unsurlarından olan ve halkımızı birbirine yakınlaştıran, sevgi, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendiren bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşamaktayız? dedi.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin, esnaf ve sanatkârlarımızın mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın ülkemizin ve tüm İslam âleminin birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olmasını cenabı Allah´tan niyaz, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice bayramlara ulaşmanızı temenni ediyorum? ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü