USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İHH’dan Kahramanmaraş’a 2 TIR Yardım

Sivas İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği öncülüğünde hayırseverlerin desteğiyle hazırlanan 2 yardım tırı, dualarla depremin merkez üssü Kahramanmaraş’a uğurlandı.

İHH’dan Kahramanmaraş’a 2 TIR Yardım
10-05-2023 13:31
SİVAS
Google News

Arife Defne ARSLAN

11 ili etkileyen ve merkez üstü Kahramanmaraş Pazarcık olan 6 Şubat’ta meydana gelen asrın felaketinde sadece ülkemizde değil gönül coğrafyamızda yaşayan vatandaşların yürekleri de depremzedelerle birlikte yandı. Depremin olduğu ilk gününden itibaren AFAD koordinasyonunda Sivas İHH Arama Kurtarma ekibi şimdi de Kahramanmaraş deprem bölgesine 2 tır yardım gönderdi. Sağlık çalışanlarına ve lojistik destek sağlayacak ekiplere ise gıda, giyecek, yakacak ve mobil fin göndererek ihtiyaçları giderilmeye çalışıldı.

İHH Sivas Şube Başkanı Efe Zileli, “Sivaslı hayır sahiplerimizin destekleri ile yardımlarımız devam etmektedir. Sivas'ta bulunan depremzede kardeşlerimizin tüm İhtiyaçlarını da gücümüz yettiğince gidermeye çalışıyoruz. Bugün de yine onlarca göndermiş olduğumuz yardım TIR’larına 2 TIR daha ekledik. Allah hayır sahiplerimizden razı olsun” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü