USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

İHRAMCIZADE 48. ÖLÜM YILINDA YARIN ANILACAK

İHRAMCIZADE 48. ÖLÜM YILINDA YARIN ANILACAK

İHRAMCIZADE 48. ÖLÜM YILINDA YARIN ANILACAK
01-08-2017 07:57
Google News

Beste KURT/

Belediye, ilimizin din ve ilim alimlerinden İhramcızade İsmail Hakkı Toprak´ın vefatının yıl dönümü nedeniyle yarın anma programı düzenleyecek.

Öğle namazına müteakip Ulu Cami´nde gerçekleştirilecek olan mevlit programının ardından İhramcızade Kültür ve Sanat Merkezi´nde helva dağıtılacak.

Düzenlenecek anma programıyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, ebediyete intikal eden İhramcızade İsmail Hakkı Toprak´ın anma programına tüm Sivaslıları davet etti.

Belediye olarak ilimizdeki alimlerin ismini yaşatmak için çeşitli çalışma yürüteceklerini söyleyen Özaydın, ?Yarın  İhramcızade İsmail Hakkı Efendi´yi vefatının 44. yıldönümünde anacağız. Bu kapsamda Çarşamba günü 12.00´da Ulu Camii´nde mevlit programı tertipledik. Akabinde de eski Yimpaş arkasında bulunan İhramcızade Kültür ve Sanat Merkezi´nde bir tasavvuf musikisi ve helva ikramımız olacak. 1 Temmuz 1880 tarihinde Örtülüpınar Mahallemizde dünyaya gelen İsmail Hakkı Efendi, döneminde halka dini bilgiler vermek adına çok önemli hizmetlerde bulunan bir zattır. Tüm halkımızı anma programına davet ediyorum? diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
05.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü