USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

İHTİYARLA 3 PUAN DAHA

İHTİYARLA 3 PUAN DAHA

İHTİYARLA 3 PUAN DAHA
12-02-2019 07:59
Google News

Nurettin ÇUKURYURT

                8 maçtan bu yana yenilmeyen flaş ekibi olan Sivasspor dün akşam konuk ettiği ligin son sırasındaki ege temsilcisi Akhisarspor´u, taraftarlarının ihtiyar dediği 36´lık santrforu Kone´nin 2 golüyle mağlup ederek 3 puan daha aldı.

                Teknik Direktör değişikliği ile kendini bulan ve şimşekleri üzerine çeken, 4 İstanbul deplasmanının 3´ünde, Beşiktaş, Başakşehir ve geçen haftada Kasımpaşa´yı mağlup ederek 9 puan toplayıp tırmanışa geçen Sivasspor,  Akhisarspor engelini de , büyük bölümünü üstün oynadığı ancak hem ilk, hem de ikinci yarısının sonlarında zorlandığı maçta geçmeyi başardı.

                Maça iyi başlayan ve ilk 20 dakika içerisinde önce RyBalka, sonra da genç yıldızı Emre ile yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen Sivasspor, yeni transferi Diabete´nin asistinde Kone´nin topu filelere göndermesiyle öne geçmeyi başardı.

                35´ten sonra konuk ekip Akhisar´ın oyunda denge kurduğu maçın ilk yarısı, karşılıklı pozisyonlardan sonuç alınamayınca ev sahibi Sivasspor´un üstünlüğü ile sonuçlandı.1-0.

                İkinci yarıya da iyi başlayan Kırmızı-beyazlılar, Akhisar ceza sahası içindeki pozisyonda topa elle müdahale edilince VAR uyarısı ve hakem Ali Palabıyık´ın pozisyonu izlemesinden sonra penaltı kazandı. Topa sert vuran siyahi ihtiyar Kone fileleri bir kez daha havalandırınca fark ikiye çıktı.

                Ligin dibinde can çekişen ve kötü günler geçiren Akhisarspor ise oyunu geniş alana yayıp, uzun toplarla uzun süre gol aradı. Zaman zaman etkili olan Cihat Arslan´ın ekibi yakaladığı fırsatları değerlendirmekte zorlandı. 88´de aradığı gole Ziya´nın sebep olduğu penaltıyla kavuşarak skoru 2-1´ye getiren ege ekibinin çabası, 7 dakika uzatılan maçta başka gol bulmaya yetmeyince, Sivasspor sahadan galibiyetle ayrıldı.2-1.

                Yenilmezlik serisini 9 maça çıkaran Yiğidolar 31 puanla ligde 7´ncilik koltuğuna oturdu. Sivasspor gelecek hafta deplasmanda Trabzonspor´a konuk olacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü