USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İKİ GÜNLÜK HASILATINI ŞEHİT AİLELERİNE BAĞIŞLADI

İKİ GÜNLÜK HASILATINI ŞEHİT AİLELERİNE BAĞIŞLADI

İKİ GÜNLÜK HASILATINI ŞEHİT AİLELERİNE BAĞIŞLADI
23-03-2018 07:57
Google News

Erhan CEYLAN/

Kangal Konağı´nda Er-Ruha adlı lokantayı işleten Mehmet Toprak, örnek bir davranışa imza attı. Toprak, iki günlük hasılatı olan 5 bin 920 lirayı Afrin´deki Zeytin Dalı Harekâtında şehit düşen kahramanların ailelerine bağışladı.

Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği´nde gerçekleştirilen teslim töreninde konuşan işletme sahibi Toprak, ?Televizyon izlerken şehit ailelerini görünce çok duygulandım ve bunun üzerine şehit ailelerine yardım etmek istedim. İşyerimdeki iki günlük hasılatımı şehit ailelerine bağışlama kararı aldım. Şehitlerimiz olmasa idi biz bugün burada olmayacaktık. Ailelerinin çağırmasına rağmen evlerine dönmeyip şahadete yürüyen şehitlerimiz olmasaydı, biz bugün bir Suriye, Afganistan olabilirdik. Biz Türk milleti olarak vatanımız için canımızı vermeye hazırız? diye konuştu.

Devletin gerek maddi gerekse manevi olarak şehit aileleri ve gazilerini desteklediğini ancak bunun yanında milletin de destek vermesinden son derece onur duyduğunu belirten Dernek Başkanı Mustafa Hızal ise, ?Şehitlerimizin geride kalanlarına her türlü destek olunması bize güç ve kuvvet veriyor. Bu anlamdaki destekler geleceğimiz olan çocuklarımızın da bir adım öne atılmasına vesile oluyor. Bu milletin arkasında devlet var millet var. Desteklerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum? dedi.

Konuşmaların ardından işletme sahibi Mehmet Toprak, Hızal´a iki günlük hasılatı olan 5 bin 920 lirayı zarf içerisinde şehit ailelerine verilmek üzere teslim etti.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
06.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü