USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

İktidar Hedefimiz İçin Çalışacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Genel Başkan Özgür Özel tarafında oluşturulan gölge kabinede Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Değişimin yüzyılı, yüzyılın değişimi hedefi doğrultusunda yerelde ve genelde iktidar olmak için çalışmaya devam edeceklerini belirten Karasu, tebrik çiçeği yerine ihtiyaç sahibi öğrenciler için bağış yapılmasını istedi.

İktidar Hedefimiz İçin Çalışacağız
12-11-2023 09:42
SİVAS
Google News

Hakan KALELİ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 38’nci genel kurultayının ardından Genel Başkan Özgür Özel tarafından partinin Merkez Yüksek Kurulu belirlendi. İki dönemdir Sivas Milletvekili olarak görev yapan Ulaş Karasu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

CHP’nin ve Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında iktidara yürüdüklerini belirten Karasu, “Partimizde güçlü bir takım olarak gölge kabine oluştu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcılığına getirilmiş bulunmaktayım. Göreve layık gören Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e ve parti meclisimize güvenleri için teşekkür ediyorum. Değişimin yüzyılı, yüzyılın değişimi hedefimiz doğrultusunda yerelde ve genelde iktidarımız için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Yolumuz açık olsun.” dedi.

 ÇİÇEK YERİNE ÇOCUKLARIMIZI OKUTALIM

 Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesi nedeniyle tebrik çiçeği yerine ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olunmasını isteyen Karası, “İhtiyaç sahibi öğrencilerimizin eğitim masraflarını karşılamak amacıyla bağış yapmanızı rica ederim.” diye konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü