USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İLÇELERDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

İLÇELERDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

İLÇELERDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
18-12-2021 07:00
Google News

Uğur YİĞİT

İlk ziyaretini Koyulhisar ilçesine gerçekleştiren Vali Ayhan, şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi.  Programda konuşan Vali Ayhan, vatanımızın bekası için gazi olan, canlarını feda eden kahramanlarımızın hiç bir zaman unutulmayacağını söyledi. Vali Salih Ayhan, ilçe kaymakamı Nurbaki Yalçın'ı ve Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli'yi de makamında ziyaret etti. Kaymakam Yalçın'dan, eğitim, tarım, sosyal ve diğer alanlarda ilçede devam eden projeler hakkında bilgi alan Vali Ayhan, belediyenin ilçede hayata geçirdiği projeler ve hizmetlerle ilgili de bilgi aldı. Ayhan;  Kaymakam Nurbaki Yalçın ve Başkan Epsileli'ye, ilçeye kazandıracakları projelerde başarılar diledi.

Restorasyonu kısa süre önce tamamlanan Şükrü Demircan Konağı Koyulhisar Kültür Evi’nin de açılışı yapıldı.Tarihi yapının açılışında konuşan Vali Salih Ayhan, "Burayı korumak ve geleceğe aktarmak çok önemli. Bundan sonra muhafaza etmek ve sürdürülebilir olmasını sağlamak size düşüyor. İlçemize hayırlı olsun." dedi.

Eğitim ziyaretlerine büyük önem veren Vali Salih Ayhan, Koyulhisar'da Münire - Mustafa Aydoğdu Yatılı Bölge İlkokulu/Ortaokulu'nu da ziyaret etti. 1. ve 8. sınıfta okuyan öğrencilerle sınıflarında bir araya gelen Vali Ayhan, daha sonra ilçede görev yapan okul müdürleriyle toplantı yaptı. İlçede devam eden kamu binaları inşaatlarını da inceleyen Vali Ayhan, Koyulhisar Orman İşletme Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının hayırlı olması dileğinde bulundu.  Yapımı tamamlanan Koyulhisar Öğretmenevini inceleyen Vali Ayhan, ziyaretçilerin konaklayabileceği güzel bir mekânın ilçenin hizmetine sunulduğunu söyledi.

İlçe temasları kapsamında köy ziyaretleri de gerçekleştiren Ayhan, Koyulhisar Bahçe köyüne uğradı. Köy sakinleri tarafından karşılanan Vali Ayhan, köy konağında vatandaşların taleplerini dinleyerek önceliğe göre ihtiyaçların karşılanacağını ifade etti.

Koyulhisar ilçe ziyaretinin ardından Suşehri ilçesine geçen Vali Ayhan burada ilk olarak Suşehri Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığı'nı ziyaret etti. Şeref defterini imzalayan Vali Salih Ayhan, komandolarla birlikte yemek yedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü