USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

İLK İDMAN BUGÜN

İLK İDMAN BUGÜN

İLK İDMAN BUGÜN
29-06-2022 07:00
Google News

UĞUR YİĞİT

Demir Grup Sivasspor’un 1. etap Bolu kampı bugün start alacak.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 27 Haziran Pazartesi günü Sivas'ta toplanan Yiğidolar, sağlık kontrolünden geçtikten sonra dün akşam 1. etap kampı için Bolu'ya gitti.

Kırmızı-beyazlılar bugün Bolu Gerede'de ilk çalışmasını yapacak ve 12 Temmuz’a kadar hazırlıklarına burada devam edecek.

YOĞUN İDMAN PROGRAMI

Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcıları nezaretinde yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan Yiğidolar, günde çift yapacak. Otelin sahasında sabah ve akşam antrenman yapacak olan kırmızı-beyazlıları yoğun bir idman programı bekliyor.

KAMPTA ALT YAPIDAN OYUNCULAR VAR

Bugün başlayacak olan kampa Yiğidolar’ın yeni transferleri Murat Paluli ile Robin Yalçın’da yer alacak. Ayrıca Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın isteği doğrultusunda kampa U16 ve U19’dan da bazı futbolcular götürüldü.

TOPLANTI YAPACAK

Edinilen bilgiye göre Rıza Çalımbay, antrenman öncesi futbolcularıyla bir araya gelecek. Yeni sezon öncesi hedef, UEFA Avrupa Ligi ve Süper Kupa hakkında hedeflerini öğrencilerine aktaracak olan Çalımbay, futbolcuların da önerilerini dinleyecek.

KAMP 14 GÜN SÜRECEK

12 Temmuz’a kadar Bolu’da çalışacak olan kırmızı-beyazlılar, Bolu kampının ardından 2 gün izin yapacak. Kırmızı-beyazlılar izin sonrası 2. etap kampı için 15 Temmuz'da Avusturya'ya gidecek ve 26 Temmuz'a kadar çalışmalarına devam edecek.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü