USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İNÖNÜ KONAĞI´NDA BAYRAMLAŞMA

İNÖNÜ KONAĞI´NDA BAYRAMLAŞMA

İNÖNÜ KONAĞI´NDA  BAYRAMLAŞMA
18-06-2018 07:56
Google News

Gökhan KARA/

Valiliğin geleneksel bayramlaşma programı dün yoğun bir katılımla İnönü Konağı´nda yapıldı ve birlik-beraberlik mesajları verildi.

Vali Davut Gül ve eşi, Belediye Başkanı Sami Aydın, Tugay Komutanı Ömer Ertuğrul Erbakan, Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, Milletvekilleri Habip Soluk ve Hilmi Bilgin ile STK, kamu kurum ve kuruluşları, şehit aileleri, gaziler ve çok sayıda vatandaşın katıldığı bayramlaşmada AK Parti milletvekili adayları da hazır bulundu.

?AYNI ŞEHİRDE MESAJLAŞMA AYIPTIR?

Bayramlaşmada konuşan ve herkesin bayramını kutlayan Vali Davut Gül, aynı şehirde yaşayan insanların telefonla ve mesajla bayramlaşmanın ayıp olduğunu belirterek, ?STK, kamu kurum ve kuruluşlarımızın katılımı bizleri mutlu etti. Bayram dayanışma, birlik ve beraberliğin pekişmesidir. Sivas´ta farklılıkları zenginlik olarak gören bir kültür var. Biz bunu muhafaza ettiğimiz sürece kardeşliğimiz pekişecek, Türkiye daha da büyüyecektir. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum? dedi.

?HUZURLU BİR RAMAZAN GEÇİRDİK?

Tüm ülkede ve Sivas´ta huzurlu bir ramazan ayının geride bırakıldığını, bayramın da aynı şekilde kutlanmakta olduğunu, ancak İslam âleminin sadece Türkiye ile sınırlı kalmadığını vurgulayan Belediye Başkanı Sami Aydın ise, ?Rabbimizden tek dileğimiz İslam alemi üzerinde oynanan oyunların boş çıkmasıdır. Allah birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi bozmasın, tüm herkesin bayramı mübarek olsun?dedi.

?TEK AMACIMIZ HİZMETTİR?

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ise 2 dönemdir ülkeye ve Sivas´a vekil olarak hizmet ettiğini hatırlatarak, ?Sivaslı bir hemşeriniz, kardeşiniz olarak bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğim, hayırlı bayramlar diliyorum? dedi.

Çeşitli ikramlarda bulunulan program daha sonra katılanların bayramlaşmasıyla sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
05.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü