USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İSRAİL’İ LANETLİYORUM

İSRAİL’İ LANETLİYORUM

İSRAİL’İ LANETLİYORUM
18-05-2021 07:00
Google News

Hatice KOYUNCU YİĞİT

Mayıs ayı toplantıları İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya; Vali Salih Ayhan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kadir Algın da katıldı. İl Genel Meclisi üyelerinin Ramazan bayramını tebrik eden Vali Ayhan, Mayıs ayı toplantılarının ilimiz için hayırlar getirmesini temennisinde bulundu. Vali Salih Ayhan İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına da tepki göstererek “Kudüs’te yaşanan zulmü hissetmemek, yaşamamak elde değil. İsrail’i şiddetle, lanetle kınıyorum.”  dedi.

Yaz döneminin başladığını ve İl Özel İdaresi için yoğun bir çalışma sezonu olacağını ifade eden Vali Salih Ayhan, “KÖYDES programları oluştu, kısa süre içerisinde bakanlığa göndereceğiz. Yaklaşık 72 milyon TL ilimize tahsis edildi. En çok pay alan illerden birisi Sivas, direk yatırıma giden, sahada karşılık bulan anlamlı bir proje. 2005’ten beri toplam 530 milyon TL, KÖYDES’ten köylerimize aktarılmış oldu. “diye konuştu.

Daha sonra konuşan Genel Sekreter Kadir Algın ise, ihalesi tamamlanan ve çalışmaların başladığı yeni makine ikmal tesislerinin taşınma süreci hakkında İl Genel Meclisi üyelerine detaylı bilgi verdi. Mayıs ayı toplantılarında meclis İl Özel İdaresi 2020 yılı bütçe kesin hesabını görüşecek. Diğer yandan, komisyonlara gönderilen konularda görüşülerek mecliste karara bağlanacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü