USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

İstihdam imkanı artacak

İstihdam imkanı artacak

İstihdam imkanı artacak
09-12-2022 07:00
Google News

Arife DEFNE ARSLAN

Üniversite Toplantı Salonunda gerçekleşen imza törenine Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Suşehri Kaymakamı Ahmet Korkmaz, Rektör Danışmanı ve MEYOK Koordinatörü Doç. Dr. Enis Baha Biçer, +1 Uygulamalı Eğitim Sistemi Koordinatörü Prof. Dr. Nevcihan Gürsoy, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Recai Zan, akademisyenler ve firma yetkilileri katıldı.

 İmza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Yıldız; “3+1 Eğitim Modeli kapsamında temel amacı belirli mesleklere yönelik nitelikli insan gücü yetiştirmek, öğrencileri istihdama yönelik yetişmelerini sağlamak için Eğitim Öğretimin; 3 döneminin okulda ders, 1 döneminin ise tam zamanlı olarak işletmelerde uygulamalı eğitim yapmalarını sağlayacağız. Böylelikle istihdam edilebilme imkânlarını arttıracağız. İşletmelerimize ve Üniversitemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi. 

İmza törenine katılan işletme sahipleri ise böyle bir imkânın öğrencilere sağlanacak olmasından dolayı teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından uygulamalı eğitimlerine destek verecek firmalar ile karşılıklı protokol imzalandı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü