USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İSTİŞAREYE AÇIĞIM

İSTİŞAREYE AÇIĞIM

İSTİŞAREYE AÇIĞIM
13-04-2019 07:51
Google News

Hayrullah AĞKAŞ

Önceki gün ilk kez katıldığı İl Koordinasyon Kurulu´nda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, tüm kurumlarla uyum içerisinde çalışacaklarını belirterek, ?İstişareye açık biriyim. Çözüm odaklı olarak her fikre açığım. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarının tek hedefi Sivaslılara hizmet etmek? dedi.

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, önceki gün düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu toplantısına yerel seçimlerin ardından ilk kez katıldı. Toplantıda söz alan Başkan Bilgin, ?Bu toplantılarda inşallah şehir adına hayırlı kararların alındığı toplantılar olur. Hepimiz farklı görevlerde şehrimize hizmet ediyoruz. Amacımız bu hizmeti en verimli şekilde ortaya koymak? diye konuştu.

İlimizde kronikleşen büyük bir sorunun bulunmadığını belirten Başkan Bilgin, ?Bugüne kadar buradaki heyetin fedakâr çalışmalarıyla, hükümetimizin bize sağladığı desteklerle kronikleşmiş sorunumuz yok. Şehrimizin büyük sorunları çözülmüş durumda. Bizden hizmet bekleyenleri daha mutlu edeceğimiz işleri yapabiliriz. Koordinasyon ve verimli çalışmayla vatandaş memnuniyetini ön planda tutarak hizmetlerimize devam edeceğiz. Ticarette, kültürde sanatta ve eğitimde iyi durumdayız. Ama yapacak çok daha büyük hizmetlerimiz var? dedi.

İl ve ilçede yapılacak olan işlerde uyumlu ve pratik çalışılması halinde iyi işlere hep birlikte imza atılacağını kaydeden Belediye Başkanı Bilgin, ?İstişareye açık biriyim. Çözüm odaklı olarak her fikre açığım. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarının tek hedefi Sivaslılara hizmet etmek. Tüm sivil toplum ve kamu kuruluşlarının en iyi hizmeti yapmak için gayret gösterdiğini biliyorum. Bu noktada ortak akılla, uyumlu ve koordinasyonu sağlayarak daha iyi hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Özellikle ben kavramını taşımayan ve şehrin menfaati neyse o noktada karar verecek olan bir belediye başkanlığı anlayışı ortaya koyacağım. Bazı hizmetler yapıyoruz ve çok büyük meblağlar harcıyoruz ancak bir bakıyoruz şehri mutlu edemiyoruz. Bu tip sorunları yaşamamak için ben değil bir olmamız gerekli. 5 yıl boyunca inşallah bu anlayışla şehrimize hizmet edeceğiz? ifadelerini kullandı.

Hizmet ederken doğal olarak gecikmeler ve eksikliklerin yaşandığını kaydeden Başkan Bilgin, ?Vatandaşın beklentisi ile bizim hizmet önceliğimiz aynı olmayabiliyor. Ancak kurumların yaptıklarının veya yapamadıklarının hesabını sahada biz veriyoruz. Herhangi bir kurumun bir eksikliği varsa, seçilmişler olarak vatandaşın sitemi bize yansıyor. Sahada bir eksiklik varsa seçilmişler olarak milletimiz direk hesabı sitemi bize geliyor? diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü