USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

KADEM Sivas'ta Toplandı

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Genel Merkez Eğitim birimi tarafından düzenlenen Gönüllü Eğitimciler İç Anadolu Bölge Toplantısı Kadem Sivas Temsilciliğinin ev sahipliğinde Sivas’ta gerçekleştirildi. 

KADEM Sivas'ta Toplandı
21-10-2024 14:34
SİVAS
Google News
Yunus BUDAKTAŞ
KADEM Eğitim Birimi Direktörü Arzu Güngör Arıkan’ın açılış sunumuyla başlayan toplantıya, Ankara, Aksaray, Eskişehir, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde ve Sivas’tan 35 Gönüllü Eğitimci katıldı. 
Gönüllü Eğitimciler toplantısına Kadem Sivas İl Temsilcisi Av.Esra Canyiğit Kocaman ve Yürütme Kurulu Üyeleri de katıldı.  
Tanışma Etkinliği-Psikodrama Eğitimi; Psikolog Burçin Tonga, Oyunlaştırma Teknikleri Eğitimi; Kıdemli Eğitmen ve Danışman Soner Şen’in sunumlarıyla gerçekleştirildi.
Eğitimci eğitimi, gönüllülük eğitimi ve hikaye anlatımı çalışmalarının yanında ileriki süreçlere dair planlamalar yapıldı. 
Toplantıda her kadının güven içinde yaşadığı bir dünya için eğitimin en önemli güç olduğu; bölge toplantılarında çıkarılan yol haritası, gönüllü eğitimcilerin aldığı enerji ve motivasyonla çalışmaların sürdüreceği, kadının onuru ile yaşayabileceği güvenli bir toplum ve adil bir gelecek inşa etmek için mücadeleye devam edileceği vurgulandı. 

Editor : Yunus BUDAKTAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
21.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
Günün Karikatürü