USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kadınların hikayesi örnek olacak

Kadınların hikayesi örnek olacak

Kadınların hikayesi örnek olacak
01-02-2023 07:00
Google News

Hatice KOYUNCU YİĞİT

Vali Yılmaz Şimşek, “Sivas’ın Fark Yaratan Kadınları” projesi kapsamında; 1. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren üretim tesislerini ziyaret ederek, girişimci kadınlarımızla bir araya geldi.  Haksan Cam, Evita Mobilya, SC Stil Tekstil ve ESN Gıda firmalarını ziyaret eden Vali Şimşek, ilimizin hem ekonomisine hem de istihdamına katkı sağlayan iş kadınlarını tebrik etti.  Üretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Şimşek, yenilikçi bakış açısıyla şehrin sanayileşmesine destek olan başarılı iş kadınlarının ortaya koyduğu iradenin her zaman destekleneceğini ifade etti.

Vali Şimşek, projenin amacının toplumun önemli bir parçası olan kadınların başarı hikayelerinin takdir edilmesi ve başka kadınlara örnek olması olduğunu ifade ederek; “Toplumda fark yaratan kadınların sayılarının artırılması ve gelecek nesilleri yetiştiren kadınların güçlü toplum dinamiği oluşturmasına bizlerde katkı sağlamayı hedefliyoruz.” dedi. 

Vali Şimşek; proje kapsamında Sivas’ta farklı sektör ve alanlarda sürdürülebilir başarı sağlayan kadınların her fırsatta ziyaret edileceğini de ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
05.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü