USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

KADİR GECESİ MÜSTESNA GECEDİR

KADİR GECESİ MÜSTESNA GECEDİR

KADİR GECESİ MÜSTESNA GECEDİR
27-04-2022 07:00
Google News

Yüksel MENEKŞE

Bolluk ve bereket ayı olan Ramazan ayının sonlarına doğru yaklaşıldığını belirten SESOB Başkanı Köksal, “Ramazan ayında bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini idrak edecek olmanın sevincini ve mutluluğunu yaşamaktayız. Kadir Gecesi, kutsal kitabımız olan Kur’anı Kerim’in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından da önemlidir.

On bir ayın sultanı Ramazan ayının bereketiyle Kadir Gecesini idrak edeceğiz. Yüce Mevla’mızın rahmeti ve mağfiretine nail olmak için bu geceyi dua ve ibadetlerle geçirmeliyiz. Hiç şüphesiz bu mübarek gece , kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyamızın  aydınlanması, manevi huzurumuzun artması  için imkan ve fırsat sunmaktadır.

Bu mübarek ayda ve gecede dargınlık ve kırgınlıklara son verilmeli, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmeliyiz.  Allah’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın, kalbiniz nur olsun. Bu duygu ve düşüncelerle,  İslam âleminin, halkımızın ve esnaflarınızın mübarek kadir gecesini tebrik eder,  bu gecenin ülkemiz ve İslam aleminin, birlik ve dirliğine, insanlığın hidayet ve barışına vesile olmasını yüce Mevla’dan niyaz ederim” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü