USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Medya

KANAL 58 SİVAS´TA DEVAM EDECEK

KANAL 58 SİVAS´TA DEVAM EDECEK

KANAL 58 SİVAS´TA DEVAM EDECEK
19-01-2017 09:29
Google News

15 İL´İ KAPSAYACAK

Kanal 58 Yayınlarının İç ve Doğu Anadolu ile Ege´den oluşanan 15 İl´e yayılacağını belirten yeni Patron Erdağı, önceliklerinin Sivas, Denizli, Uşak ve İzmir olduğunu ancak Ege, İç ve Doğu Anadolu´da bir çok ilde yapılanarak kapsama alanını 15 şehire çıkaracaklarını söyledi. Sloganımız yine ?Anadolu´nun Yükselen Sesi? olacak diyen Başkan, misyonumuz ve vizyonumuz ?İnsana değer vermek olacaktır?dedi.

HEDEF HER KESİME ULAŞMAK

Denizli ART ve Pamukkale TV´nin de sahibi olan ve Uşak ile güç birliği yapan gazeteci işadamı Erdağı, aslen Kars´lı olduğunu, Denizli´de1995´te sektöre girerek iş hayatına atıldığını belirterek ?Hedefimiz, tüm kitlelere ulaşmak olacak. Kanal 58 ekibiyle kendi tecrübelerimizi birleştirerek, Sivas´ta daha iyi bir yayın yapmayı hedefliyoruz. Şehirlerin kendi basınını desteklemesi öncelikle kaliteli hizmete bağlıdır, biz buna inanıyoruz? dedi.

NURETTİN ÇUKURYURT

                Sivas´ın önemli marka değerlerinden olan ve bir süreden beri satılacağı söylentileri bulunan Kanal 58, Denizli-Uşak Konsorsiyumu´na satıldı. Kanalın yeni Yönetim Kurulu Başkanı gazeteci-iş adamı Adem Erdağı, önceki akşam aynı kanalda yaptığı açıklamada Sivas´ta yayına devam edeceklerini söyledi.

                Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı da olan işadamı Osman Yıldırım´ın sahibi olduğu Kanal 58´in satışıyla ilgili pazarlığın anlaşmayla sonuçlandığı öğrenilirken, kanalın kapanacağı veya Sivas´tan gideceği endişelerine, yeni patron açıklık getirdi ve hem televizyonun Sivas´tan yayınını sürdüreceğini, hemde bölgesel olarak daha geniş bir kapsama alanı planlandığı belirtildi.

                Kanal 58´i satın alan Denizli ?Uşak Konsorsiyumu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Erdağı, aslen Kars Arpaçay´lı olduğunu, 1995 yılında Denizli´de sektöre girerek iş hayatına atıldığını, halen Denizli ve Uşak´ta ART ve Pamukkale televizyonları ile yayıncılık yaptıklarını söyledi.

                ?FIRSAT NEREDEYSE GİTTİM?

                Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Endüstri Mühendisliği bölümü mezunu olan Erdağı, iş hayatında fırsatların kovalanarak neticeye gidilebileceğini belirterek ?Fırsat neredeyse oraya gittim, işimizin hakkını vermeye çalışıyoruz?dedi.

                Kanal 58´in Türkiye´nin ilk 20 ekranı içerisinde olduğunu, güç birliği yaparak geliştireceklerini ve 15 il´i kapsayan bir yayın yapacaklarını da söyleyen Yeni Patron Erdağı, şehirlerin iyi hizmet aldıklarında kendi basınına destek vereceği inancı taşıdığını belirtti.

                Kanal 58 ekibiyle tecrübelerini birleştirerek bütün kitlelere ulaşmayı hedeflediklerini de belirten Başkan Erdağı, içeriği zenginleştireceklerini ve dönüşümlü olarak haftada 3 maç naklen yayını yapacaklarını, enerji kaynaklarının spor, siyaset ve habercilik olduğunu bildirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü