USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

KARAMSAR DEĞİLİZ - video

KARAMSAR DEĞİLİZ - video

KARAMSAR DEĞİLİZ - video
11-01-2019 07:59
Google News

               10 OCAK BULUŞMASI

               Lezzetçi Lokantası´nda 10 Ocak nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya gelen TSO Başkanı Mustafa Eken ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Sivas´ta görev yapan gazetecileri mutlu günlerinde yalnız bırakmak istemediklerini belirterek, ?Kamuoyunun gözü, kulağı sesi olan basın mensuplarımız, memleketimizin kalkınması ve gelişmesi yönünde yapılan çalışmalara kalemleriyle, haberleriyle önemli katkıda bulunuyor. Kutluyoruz, destek olacağımızı belirtiyoruz?dedi

                Hayrullah AĞKAŞ/

                TSO Başkanı Mustafa Eken ekonomi ve piyasa ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, ?Evet sıkıntıdayız, zordayız ama umutluyuz, karamsar değiliz. Bu geçici bir dönemdir, alınan tedbirler ve desteklerle bu sıkıntıları inşallah atlatacağız? dedi.

                10 Ocak Gazeteciler günü nedeniyle basın mensuplarıyla öğlen Lezzetçi´de beraberinde bazı yönetim kurulu üyeleri olduğu halde bir araya gelen Başkan Eken, demokrasilerde basının önemli bir güç olduğunu hatırlatarak, ?Sivas´ta kamuoyunun gözü, kulağı sesi olan basın mensuplarımız, memleketimizin kalkınması ve gelişmesi yönünde yapılan çalışmalara kalemleriyle, haberleriyle önemli katkıda bulunuyor. Kutluyoruz, destek olacağımızı belirtiyoruz?dedi

                ?UMUTLUYUZ?

                7 Bin dolayında tüccar ve sanayicinin temsilcisi olarak piyasa ve ekonomiye ilişkin gelişmeleri sorduğumuz Başkan Eken, bir süreden beri görülen durgunluğun piyasanın daralmasına yolaçtığını, zorunlu olarak işçi çıkarmaları olduğunu ifade ederek, ?Piyasaya daraldı, hareket azaldı, sanayiclerde bundan etkilendi, tedbirler almak zorunda kaldı, hatta işçi çıkarmaları oldu ama bu geçici bir dönemdir, umutluyuz, karamsar değiliz. Devletimiz güçlüdür, alınan tedbirlerle, teşviklerle, desteklerle bu geçici dönemi hep birlikte atlatacağız. Son iki gündür devletimiz önemli destek paketleri açıklıyor, piyasa hareketlendiğinde bu sıkıntılar geride kalacaktır. Seçimlerden sonra daha iyi olacak?dedi.

                Sivas´ın teşvik kapsamında 6.Bölgeye alınmasına yönelik ısrarlarının devam ettiğini vurgulayan başkan Eken, bu kapsamda önümüzdeki günlerde Ankara´da Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak bir toplantıya katılacağını ve konuyu orada da gündeme getirerek sonuç almaya çalışacağını kaydetti.

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü