USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Kardeş İnşaat’tan Mutlu Yuvalara…

Kardeş İnşaat, ev sahibi olmak isteyenler için hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Şeyh Şamil Mahallesi’nde sürdürdüğü projelerle konut sektöründe adından sıkça söz ettiren Kardeş İnşaat, bugüne kadar inşa ettiği yüzlerce konut ile sektörün öncü firmalarından biri haline geldi.

Kardeş İnşaat’tan Mutlu Yuvalara…
07-08-2024 10:54
SİVAS
Google News

HABER MERKEZİ

Ahmet Turan Gazi Mahallesi’ndeki 76 dairelik projenin ardından, Kardeş İnşaat şimdi de Şeyh Şamil Mahallesi’nde 84 dairelik yeni bir projeye start verdi. Bu yeni projeyle birlikte, ev sahibi olmak isteyen Sivaslılar 350 bin TL peşinat ve ayda 10 bin TL taksitlerle kendi evlerine kavuşabilecekler.

Kardeş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman ÇÖL,  projeleri hakkında önemli bilgiler verdi. ÇÖL, "Amacımız evi olmayan herkesin yüzünü güldürmek. Yeni başlattığımız proje ile halkımız 350 bin TL peşinat vererek kira öder gibi ayda 10 bin TL taksitle ev sahibi olabilecekler. Projemizi görmek ve bilgi almak isteyenleri ofisimize davet ediyoruz," dedi.

ÇÖL, sözlerine şöyle devam etti: "Kardeş İnşaat olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımızın yanında olacağız. Biz gülen yüzleri gördükçe çalışma azmimiz daha da artmaktadır. Gelin sizler de projemizde yerinizi alın. Yatırım amaçlı veya evladına ev almak isteyen herkesi Kardeş İnşaat’a bekliyoruz."

Sivaslılara Büyük Fırsat

Kardeş İnşaat’ın Şeyh Şamil Mahallesi’ndeki yeni projesi, sunduğu ödeme kolaylıkları ile dikkat çekiyor. Sivaslılar, 350 bin TL peşinat ödeyerek ayda 10 bin TL taksitlerle kendi evlerine sahip olma fırsatını yakalayacaklar. Kardeş İnşaat, bu projeyle birlikte ev sahibi olma hayalini gerçekleştirmek isteyenlere büyük bir kolaylık sağlıyor.

Gülen Yüzler, Artan Azim

Kardeş İnşaat, inşaat sektöründeki başarısını sadece kaliteli konut projeleri ile değil, aynı zamanda müşteri memnuniyeti ile de pekiştiriyor. Yönetim Kurulu Başkanı Osman ÇÖL, "Biz gülen yüzleri gördükçe çalışma azmimiz daha da artmaktadır. Halkımızın mutluluğu, bizim en büyük motivasyon kaynağımızdır," diyerek projelerindeki başarılarının ardındaki sırrı paylaştı.

Kardeş İnşaat’a Davet

Yeni projeyi görmek ve detaylı bilgi almak isteyen herkes Kardeş İnşaat’ın ofisine davet ediliyor. Şirket, yatırım amaçlı veya ev sahibi olmak isteyen herkesi projelerine katılmaya ve bu büyük fırsattan yararlanmaya çağırıyor. Kardeş İnşaat, sunduğu kaliteli konut projeleri ve müşteri odaklı yaklaşımı ile ev sahibi olma hayalini gerçeğe dönüştürüyor.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
09.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü