USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

“Karşılıklı Anlaşarak Ayrıldık”

Sivasspor Kulübü, uzun süredir Futbol Gelişim Direktörü olarak görev yapan Murat Dizdar’a emeklerinden dolayı teşekkür ederek, “Karşılıklı anlaşarak ayrıldık” açıklamasını yaptı.

“Karşılıklı Anlaşarak Ayrıldık”
19-06-2024 10:26
SİVAS
Google News

Spor Servisi

EMS Yapı Sivas spor Kulübünde 5 yıldır Futbol Gelişim Direktörü olarak görev yapan Murat Dizdar görevinden ayrıldı. Murat Dizdar, görevinden ayrılarak Ümraniyespor’un futbol direktörü oldu.

Kırmızı-beyazlı kulüpte Murat Dizdar’a emeklerinden dolayı teşekkür etti. Kulüp tarafından yayınlanan mesajda, “Kulübümüz, 7 sezondur Sivasspor Futbol Akademi koordinatörlüğü görevini yürüten ve görev süresi boyunca önemli katkılarda bulunan Murat Dizdar ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştır. Kendisine bugüne kadar verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz. Sivasspor olarak, gelecekteki hedeflerimize ulaşmak için futbol akademimizin gelişimine katkı sağlayacak yeni adımları atmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

TÜRK FUTBOLUNA BİRÇOK İSİM KAZANDIRMIŞTI

Diğer yandan Altınordu projesinin hayata geçmesinde 10 yıllık bir katkısı olan, Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü gibi oyuncuları Türk futboluna kazandıran Murat Dizdar, 1. Lig ekibi Ümraniyespor’un uzun vadeli projesine ortak oldu.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres             haberler ekspres son dakika  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü