USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

?SİVAS GÜZEL GÜNLER GÖRECEK?

?SİVAS GÜZEL GÜNLER GÖRECEK?

?SİVAS GÜZEL GÜNLER GÖRECEK?
19-06-2018 07:57
Google News

Gökhan KARA /

Seçim çalışmalarını sürdüren ve dün gazetemizi ziyaret eden Saadet Partisi´nin birinci sıra adayı Dursun Coşar, Sivas´ı 24 Haziran´dan sonra güzel günler göreceğini belirterek, ?Sivas AK Parti Milletvekili Habib Soluk´un dediği gibi olmayacak. Sivas´ımızı Kayseri´nin Mahallesi gibi görünmekten kurtaracağız? dedi.

SOLUK´U ELEŞTİRDİ

Saadet adayı Coşar, ?AK Parti Milletvekili Habip Soluk´un Kayseri Sivas´ın ilçesi iken, Sivas Kayseri´nin mahallesi haline geldi ifadesinin kafalarını karıştırdığını belirterek, ?Her yönüyle ?Yaşanabilir Bir Sivas´ ve bir büyükşehir inşa etmek için var gücümüzle çalışacağız. Aziz hemşerilerimizin desteğiyle inşallah başaracağız. AK Parti Milletvekili Habib Soluk´un dediği gibi olmayacak Sivas´ımızı Kayseri´nin mahallesi gibi görünmekten kurtaracağız. Sivas, tarihinde ilk kez bizim iktidarımızda Maliye Bakanlığı ve Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı ve Gurup Başkan Vekilliği ile temsil edilen Sivas altın dönemini yaşamıştır. Hizmet ve yardım almayan köy kalmamıştır. İnşallah Sivas´lı Cumhurbaşkanımız seçildiği zaman hem Sivas´ımız hem Türkiye´miz güzel günler görecektir. Sivaslı kardeşlerimizden beklentimiz Sivaslı Cumhurbaşkanı adayına destek olmalarıdır? dedi.

Coşar, Habip Soluk´un ?Sivas´ın Üniversite öğrencilerinin simit, çay ve Türk kahvesi parasıyla büyüyemeyeceği´ şeklindeki sözlerine tepki göstererek, ?Sayın Habib Soluk, durduğu yeri karıştırmış olmalı ki, muhalefet milletvekili gibi konuşmaktadır. On altı yıldır iktidarda olan AK Parti zamanında DSİ, Dikim Evi, Kangal Termik Santrali hükümet döneminde gitmiştir. Elimizden alınanların yerine de istihdam ve üretime yönelik hiçbir yatırım yapmadığı gibi elimizdeki olanlardan da mahrum bırakmışlardır. Sivas´ın 2002´den beri beş milletvekili vardı ama Sivas´ın temsil liyakatine sahip vekilleri yoktu. İllere Teşvik Kanunu çıkarken, iktidarın vekilleri köy şenliklerinde gezmekle, berber, kasap dükkânı, köfte kebap salonu açmakla meşguldüler. Kentsel dönüşüm ofisinden şehrin dokusuna nizam vermekteydiler. Biz milletvekili olursak nasıl ki, 1976 yılında 1. OSB´yi 1996 da 2. OSB´yi karar altına aldı isek; yeniden bize görev verildiğinde buraları İhya edeceğiz. 1989 yılında Sivas Belediye Başkanı Temel Karamollaoğlu, göreve başlar başlamaz belediyecilikte ilklere imza atan genel başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Temel Karamollaoğlu´nun ifade ettiği gibi ilk işimiz 4. demir çelik fabrikasını faaliyete geçirmek ve Sivas´a binlerce kişilik istihdam alanı açmak olacak? diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü