USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

KİTAP FUARI İÇİN ANKET

KİTAP FUARI İÇİN ANKET

KİTAP FUARI İÇİN ANKET
13-07-2018 07:58
Google News

Beste KURT/

Valilik koordinesinde İl Özel İdare ile Belediye tarafından 3-9 Eylül tarihleri arasında bu yıl 7´nci kez düzenlenecek olan ?Sivas Kitap Günleri´ adlı etkinliğin hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Adeta açık hava müzesine sahip Kent Meydanı´nda 7 gün süre ile düzenlenecek olan Kitap Günleri´ne katılacak yazarlara davetiye gönderecek olan Valilik, halkın görüşünü almak için İl Özel İdaresi web sitesi ile sosyal medyada anket düzenledi.

Ankete katılan Sivaslıların çoğunluğu yazar tercihini Erhan Afyoncu, Sinan Yağmur, Murat Bardakçı, Orhan Pamuk, Talha Uğurluel, Necip Ahmet Günaydın ile Pelin Çift´ten yana kullandı.

Talep edilen yazarların yanı sıra ?Sivas Kitap Günleri´ adı altında düzenlenecek olan fuara Sivaslı yazar Yavuz Bülent Bakiler isminin verilmesi istendi.

SOLOTÜRK TALEBİ

Sosyal medyadaki ankete katılan bazı katılımcılar, 4 Eylül Sivas Kongresinin 99. Yıldönümüne de denk gelen Sivas Kitap Günleri´nde Solotürk ekibinin Sivas semalarında gösteri yapmasını talep etti.

Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı´nın 2010 yılında hayata geçirdiği Solotürk ekibi, Türkiye Cumhuriyeti´nin kuruluşunda önemli kararların alındığı Sivas Kongresi´nin 95.yıl kutlama etkinliklerine katılmış ve semada Sivaslılara muhteşem bir uçuş şovu izletmişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü