USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kıyma Makineli Vahşetin Altından Çocuk İstismarı Çıktı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, kıyma makinesi cinayetine ilişkin yeni ve mide bulandıran detaylar ortaya çıktı. Canlı yayında Mehmet Taşpınar'ın 13 yaşındaki bir kızın müstehcen fotoğraflarını çektiği ve ölümle tehdit ettiği öne sürüldü.

Kıyma Makineli Vahşetin Altından Çocuk İstismarı Çıktı
22-06-2024 15:37
SİVAS
Google News

Haber Merkezi

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen kıyma makinesi cinayeti Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Cinayet ve şoke eden detaylar ise Mehmet Taşpınar'ın 13 yıldır birlikte yaşadığı Güllü Çolak'ı bulmak için programa katılmasıyla gün yüzüne çıkmaya başladı.

"BİR KİŞİYİ ÖLDÜRÜP KIYMA MAKİNESİNDEN GEÇİRDİLER"

Güllü Çolak'ın yeğeninin, "Babaannem, halam ve amcam bir kişiyi öldürüp kıyma makinesinden geçirdiler." şeklindeki iddiası, tüm Türkiye'de büyük yankı uyandırdı. Öldürülen kişinin kim olduğu ve olayın ayrıntıları araştırılırken, Güllü Çolak ve sevgilisi Mehmet Taşpınar suçlamaları reddetti.

Programda yeni bir skandal daha ortaya çıktı. Güllü Çolak, Mehmet Taşpınar hakkında şok edici bir iddiada bulundu. Çolak, Taşpınar'ın köylerindeki 13 yaşındaki bir kız çocuğunun müstehcen fotoğraflarını kullanarak ailesini tehdit ettiğini öne sürdü.

muge-2.png

"KIZ ANNESİNİN YANINDA TİTRİYORDU"

Güllü Çolak, "Mehmet Taşpınar küçük kızı 'Eğer bana fotoğraf atmazsan yeğenini öldürürüm' diyerek tehdit etmiş. Ben fotoğrafları gördüm. Çocuğu kandırıp çırılçıplak fotoğraflarını çektirmiş. Ben Mehmet'e 'O kız kızın yaşında utanmıyor musun?' dedim. Kız annesinin yanında titriyordu. O insanları tehdit etti. Görüntüleri flaş bellekte saklıyordu" şeklinde konuştu.

Yayına telefonla bağlanan aile, bu mide bulandıran iddiayı doğruladı. Ayrıca, Güllü Çolak Mehmet Taşpınar'ın evli olan başka bir kadını da tehditle hamile bıraktığını ve kadının daha sonra öldüğünü açıkladı.

muge.png

CİNAYETİN ARDINDAN KIYMA MAKİNESİNİ SATTILAR

Cinayetin ardından Mehmet Taşpınar, 13 yıldır birlikte yaşadığı Güllü Çolak'ın evi terk ettiği iddiasıyla bir programa katıldı. İddiaya göre, cinayet işlendikten sonra kıyma makinesini kullanarak salça çekip bunu satan aile, makineyi daha sonra sattı. Makinenin piyasa değeri yaklaşık 10 bin TL iken, satın alan kişiye göre makine 500 TL'ye elden çıkarıldı.

"ÜSTLERİ KAN KOKUYORDU"

İsmini vermek istemeyen bir izleyici yayına bağlanarak 2011-2012 yılları arasında Kahramanmaraş'ta doktor olarak çalıştığını belirtti. İzleyici, "Güllü, Taner ve Cennet Çolak acile geldi. Cennet Çolak çok kötüydü, tansiyonu baya yüksekti ve bayılmıştı. Güllü Hanım, annesinin kan tuttuğunu ve bu nedenle bayıldığını söyledi. Üstleri kan kokuyordu. Güllü Hanım sürekli gülüyordu. Bu durumdan dolayı psikiyatri kliniğine gitmesini önerdim. Annesini de kan tutmasından dolayı bir psikiyatriste yönlendirdim" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü