USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

KOMBİNE SAYISI SİVAS´A YAKIŞMADI

KOMBİNE SAYISI SİVAS´A YAKIŞMADI

KOMBİNE SAYISI SİVAS´A YAKIŞMADI
23-07-2019 01:00
Google News

Hayrullah AĞKAŞ

Demir Grup Sivasspor, taraftarlarına Türkiye´nin en ucuz kombine biletini sunmasına rağmen,satılan kombine sayısı beklenenin çok çok altında.4 Temmuz tarihinde başlayan kombine biletler Osman Seçilmiş Arkası Alt ve Üst Tüm Tribünler 75 liradan, Maraton Üst A, B, F, G blok ve Maraton Alt A, B, F, G Blok 150 liradan,Maraton Üst C, D, E Blok ve Maraton Alt C, D, E Blok 200 liradan,VIP B Üst Bayan Tribün: 75 liradan ve VIP B-E Alt Tribün ise 400 liradan satışa sunuldu.

Bir çok süper lig takımında bir maçlık bilet 75 lirayı geçerken,Sivasspor kupa maçlarıda dahil sezonluk kombine bileti 75 liradan satmasına rağmen,yaklaşık 20 gündür devam eden satışlarda şu ana kadar 3 bin 700 adet kombine satıldığı öğrenildi.

Liglerin başlamasına bir aydan daha az bir zaman kalmasına rağmen satılan kombine bilet sayısının 3 binlerde dolaşması yönetimide kara kara düşündürüyor. Başta Vali Salih Ayhan olmak üzere, Sivas´taki taraftar gruplarıda kombine satışlarının destek olmak için kampanya başlatmalarına karşın,şu ana kadar satılan kombine bilet sayısı geçen yıl satılan rakamın yarısı kadar da olmadı.

Geçen sezon SivassporKulübü 8 bin 834 adet kombine bileti satmıştı.

?MAÇA GİTMEYEN ÖĞRENCİ KALMASIN?

Sivasspor taraftarları maçlarda daha çok seyirci olması için harekete geçti ve ?Maça gitmeyen öğrenci kalmasın? sloganıyla kampanya başlattı. Sivasspor taraftarlar gruplarından Yiğido Gençlik´ten sonra Çılgınlar 58 grubuda şehir merkezinde açtığı stantla kampanyaya destek verdi.

Hükümet meydanında stant açan Çılgınlar 58 Grubu,günboyu Sivasspor marşları çalarak ve anonslar yaparak Sivaslıları kombine kampanyasına davet etti. Taraftarlar,şu ana kadar beklenen ilginin olmadığını belirterek,Sivaslıların bu konudaki duyarsızlığından dert yandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü