USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

KOOPERATİF ESNAFIMIZ İÇİN ÖNEMLİ

KOOPERATİF ESNAFIMIZ İÇİN ÖNEMLİ

KOOPERATİF ESNAFIMIZ İÇİN ÖNEMLİ
07-08-2021 07:00
Google News

Arife DEFNE ARSLAN

Geçtiğimiz günlerde yapılan 65. Olağan genel kurul sonrasında kooperatif ortaklarının oylarıyla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığını kazanan Mesut Dursun’a ziyaretler devam ediyor. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal da kooperatifin yeni başkanı seçilen Mesut Dursun ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Kooperatif Başkanı Mesut Dursun’a görevinde başarılar dileyen SESOB Başkanı Köksal, , “Değerli başkanımla da kooperatifte uzun yıllar birlikte çalıştık. Her zaman esnaf ve sanatkarımıza yardımcı oldu. Gerek bizler gerekse esnafımız çalışmalarından ve hizmetlerinden memnun olduğumuz için daha güzel hizmetler vereceğine inanıyorum. Başkanımızın görev ve sorumluluklarını en güzel şekilde yerine getireceğine inancım tamdır. Bilgi birikimi , tutum ve davranışı ile yakından tanıdığımız kooperatifimizin yeni başkanı Mesut Dursun’a ve ekibine başarılar diliyor, her zaman yardımcı olmaya devam edeceğim..  Seçimlerin esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mesut Dursun ise, “ Değerli büyüğümüz ve esnaf teşkilatımıza uzun yıllar hizmet veren Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız sayın Beşir Köksalı her zaman örnek alıyoruz. Bizlere gerek seçim döneminde gerekse de birlikte çalıştığımız süre içesinde destek oldu ve olmaya devam ediyor. Başkanımızın bilgi birikiminden ve tecrübelerinden faydalanacağız. Başkanımıza nezaketinden ve ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

. 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü