USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

KORAY YİĞİDO OLDU

KORAY YİĞİDO OLDU

KORAY YİĞİDO OLDU
28-06-2021 07:00
Google News

NURETTİN ÇUKURYURT

Süper Lig temsilcimiz Demir Grup Sivasspor, geçen sezon Fatih Karagümrük forması giyen Koray Altınay’ı renklerine bağladı.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, geçtiğimiz sezon Karagümrük forması giyen Koray Altınay ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Sağ bek ve ön liberoda görev yapan 29 yaşındaki futbolcu, İstanbul’da Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın katıldığı imza töreninde resmi sözleşmeye imza attı.

“MUTLU VE GURURLUYUM”

Genç futbolcu imza töreninin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaparak, Sivasspor formalı fotoğrafını paylaştı. Koray paylaşıma, “Hoş buldum Demir Grup Sivasspor taraftarı! Hedefimi gerçekleştirdiğim için çok mutlu ve gururluyum. Başkanımız Mecnun Otyakmaz başta olmak üzere transferimde emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Bu büyük camiaya layık olmak için her zaman olduğu gibi terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim!” notunu ekledi. Paylaşım kısa sürede binlerce etkileşim topladı.

KORAY TURP GİBİ ÇIKTI

Yeni transfer Koray Altınay, İstanbul’da sağlık kontrolünden geçti. Defans oyuncusu ilk olarak kan tetkiklerinin yapılmasının ardından ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Altınay’ın sağlık kontrolleri, akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı. Koray’ın sağlık durumunun iyi olduğu da öğrenildi.

ALTINAY’IN FUTBOL KARİYERİ

11 Ekim 1991'de Münih'te dünyaya gelen Koray, futbola Fürstenfeldbruck altyapısında başladı. Ardından Bayern Münih II ve Jahn Regensburg takımlarının formasını giyen Koray, 2013-2014 sezonda Çaykur Rizespor'a transfer oldu. Türkiye’de Osmanlıspor forması da giyen Koray, iki sezondur Karagümrük forması giyiyordu. Kariyerinde 238 maça çıkan futbolcu 5 kez gol sevinci yaşadı ve 12 asist yaptı.

BU HAFTA İÇİ TRANSFER VAR

Transfer döneminde daha önce Sefa Yılmaz’ı renklerine bağlayan Demir Grup Sivasspor’da transfer çalışmalarının sürdüğü de öğrenildi. Alınan bilgiye göre kırmızı-beyazlı ekibin bu hafta içerisinde 1 yada 2 futbolcuya imza attıracağı belirtildi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü