USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

KÜLTÜR DÜNYASINA BÜYÜK KATKI - video

KÜLTÜR DÜNYASINA BÜYÜK KATKI - video

KÜLTÜR DÜNYASINA BÜYÜK KATKI - video
23-11-2019 01:00
Google News

Hayrullah AĞKAŞ

Cumhuriyet Üniversitesi akademisyenlerinin kısıtlı imkânlara rağmen hazırladıkları ve üniversite matbaasında 20 Eylül 1990 yılından bu yana basılan kitaplar şehrimizin ve ülkemizin bilim, kültür ve yayıncılık sektörüne büyük bir katkı sağlıyor.

Üniversite matbaasında basılıp ciltlenen kitaplar Üniversite kütüphanesinin envanterine demirbaş olarak kaydedilerek, CÜSEM aracılığıyla da kitapların satışı yapılıyor. Kütüphane arşivinde yer alan kitaplar, araştırma yapmak isteyen akademisyenler ve öğrenciler için büyük bir ihtiyacı karşılıyor.

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız´ın göreve gelmesinden bu yana Sivas Kongresi başta olmak üzere, çeşitli alanlarda 40 kitap üniversite matbaasında basıldı. Ayrıca son 3 yılda üniversitede yapılan 11 sempozyumun, kongre gibi bilimsel toplantılardaki bildiriler üniversitenin imkânlarıyla basılarak ilgili yerlere dağıtımı yapıldı.

Bilim dünyasına ve ülkemizin kültürüne katkı sağlayan bu eserler araştırmacılar için de kaynak teşkil ediyor. ?Gelenekten Geleceğe? sloganıyla yol alan, geçmişin mirasına sahip çıkarak geleceğe emin adımlarla yürüyen Cumhuriyet Üniversitesi bu sayede önemli bir açığı da kapatmış oluyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü