USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

KUPALAR  SAHİPLERİNİ BULDU
16-03-2022 07:00
Google News

NURETTİN ÇUKURYURT

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Voleybol İl Temsilciliği organizesinde ilimizde yapılan kulüpler arası voleybol turnuvası sona erdi.

4 Eylül spor salonunda gerçekleştirilen heyecan dolu turnuvaya 8 kız ve 5 erkek takım katıldı. Sporcular dereceye girebilmek için rakipleriyle kıyasıya mücadele etti.

Renkli görüntülerin sahneye çıktığı turnuva yapılan final maçlarının ardından sona erdi.

TÖRENE YOĞUN İLGİ

Dereceye giren takımlar için ödül töreni düzenlendi. Ödül törenine Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Hakan Genç, Voleybol İl Temsilcisi Kılıçarslan Gültekin, hakemler ve antrenörler katıldı. Törende dereceye giren takımlara madalya ve kupa takdim edildi.

“GÜZEL MAÇLAR İZLEDİK”

Törende konuşan Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, müsabakalara katılan tüm sporculara ve antrenörlere teşekkür etti. Bilgin, “İlimizde büyük bir heyecan içerisinde düzenlenen kulüpler arası voleybol turnuvasının sonuna geldik. Erkeklerde birinci olan voleybol takımımız il şampiyonu oldu. Tebrik ediyorum kendilerini ve antrenörlerini. Güzel maçlar izledik. Sivas, spor dostu bir şehir dedik. Sporun ve sporcunun her daim yanında olmaya devam edeceğiz. Sivas’ın spor alt yapısı gerçekten çok güzel. Bu turnuvaya katılan tüm herkese teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonlar artarak devam edecek” diye konuştu.

İŞTE DEREYE GİREN EKİPLER

Genç erkeklerde Sivas Belediyespor şampiyon olurken, Yüzme Su Altı Spor Kulübü ikinci, Öncü Sivas Spor Kulübü üçüncü ve Sabancı Spor Kulübü dördüncü oldu. Genç kızlarda ise İl Özel İdarespor şampiyon olarak kupayı müzesine götürdü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü