USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

KURSİYERLER TAM NOT ALDI

KURSİYERLER TAM NOT ALDI

KURSİYERLER TAM NOT ALDI
22-05-2017 07:46
Google News

 

 

 

Gökhan KARA

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesine faaliyet gösteren Gençlik Merkezinde bağlama eğitimi alan kursiyerler, bir yıl süren yoğun eğitimi unutulmaz bir konserle taçlandırdı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesine faaliyet gösteren Gençlik Merkezi bağlama kursiyerleri tarafından 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ?Türk Halk Müziği Konseri´ gerçekleştirildi.

Atatürk Kültür Merkezi´nde düzenlenen konsere Gençlik Merkezi Müdürü Selahattin Arslan, Gençlik Merkezi personelleri, öğrenciler ve sanatseverler katıldı.

Çok sayıda vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği konserde teker teker sahneye çıkan kursiyerler, performansıyla salonu dolduran vatandaşlardan tam not aldı. 

2 bölümden oluşan konserin ilk bölümünde kursiyerler Azerbaycan yöresinden Naz Barı, Trabzon yöresinden Divane Aşık Gibi, Ordu yöresinden Halil İbrahim, Afşin yöresinden Bilmem Ağlasam mı?, Kırşehir yöresinden Ben Bu Yıl Yarimden Ayrı Düşeli, Ankara yöresinden Suya Gider Allı Gelin türküleriyle sanatseverlerin kulaklarının pası silindi.

İkinci bölümde ise Sivas yöresinden Uzun İnce Bir Yoldayım, Sarardım Ben Sarardım, Hacel Obası, Rumeli yöresinden Bülbülüm Altın Kafeste ve Afşin yöresinden Sarı Saçlım Mavi Gözlüm türkülerini seslendiren kursiyerler dinleyicileri adeta mest etti. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü