USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kuyumcular almak için sıraya girdi!

İstanbul Kuyumcular Odası (İKO), yüksek teknolojili, yerli ve milli altın takı ve mücevher hijyen cihazını kuyumcuların hizmetine sundu.

Kuyumcular almak için sıraya girdi!
25-08-2024 16:19
SİVAS
Google News

HABER MERKEZİ

İKO Başkanı Mustafa Atayık, mağazalarında bu hijyen cihazını kullanan tüm kuyumculara "Sağlık ve Hijyen Öncelikli İşletme Sertifikası" verdiklerini duyurdu.

 Bu cihaz, dünyada ve Türkiye'de akreditasyon süreçlerini başarıyla geçerek hem kuyumcuların hem de müşterilerin sağlığını korumayı hedefliyor.

 İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) topluluğunda 5 yıllık AR-GE çalışmaları sonucu geliştirilen bu dezenfektan cihazı, Amerika'dan FDA sertifikalı ve Almanya'daki bağımsız akredite kurumlar tarafından test edilip onaylanmış durumda. Atayık, cihazın tanıtımı yapılmadan önce bile kuyumculardan yoğun talep aldığını belirtti.

Cihazın, kuyumculuk sektörünün müşteri ve çalışan sağlığını korumaya yönelik önemli bir adım olduğunu vurgulayan Atayık, "Yeni salgın risklerinin konuşulduğu bugünlerde, sektörümüzün kullandığı bu sterilizasyon cihazı ile halk sağlığına verdiğimiz önemi bir kez daha gösteriyoruz" dedi.

“5 YIL KULLANIM ÖMRÜ VAR”

Yaklaşık 5 yıl kullanım ömrü olan cihazın, kullanıldığı zeminlerde herhangi bir iz veya kimyasal madde bırakmadığı da ifade edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
13.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü