USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Lige galibiyetle başladılar

Lige galibiyetle başladılar

Lige galibiyetle başladılar
12-10-2022 07:00
Google News

NURETTİN ÇUKURYURT

Sivas İl Özel İdarespor Kulübü voleybol takımı 2022-2023 sezonunda Voleybol Kadınlar 2. Liginde ilimizi temsil ediyor.

Genel Sekreter Kadir Algın’ın büyük destekleriyle geçtiğimiz sezonun ortalarında yeni yönetim ile birlikte bir takım değişikliklere giden Sivas İl Özel İdarespor kadın voleybol takımı yeni sezona daha iddialı başladı.

Profesyonelliğe geçiş anlamında alt yapıdan tesislere kadar birçok adımın atıldığı Sivas İl Özel İdarespor kadın voleybol takımı, yeni sezonun ilk hafta maçında Antakya temsilcisini misafir etti. Set vermeden maçı 3-0 kazanan Sivas ekibi gelecek adına umut verdi.

Genel Sekreter Kadir Algın’ın yakından takip ettiği ve Kulüp Başkanı Bekir Gemici ile yeni yönetimin ilgileriyle gelişen ve profesyonelleşen takım, yeni sezonda ilimizi başarıyla temsil etmesi bekleniyor. Alt yapıya önem veren ve Sivas’ın gençlerine profesyonel ligde oynama fırsatı veren İl Özel İdare, özellikle Sivas’ta oynadığı müsabakalarda Sivaslı seyircilerin desteklerini bekliyor.

15. GRUPTA MÜCADELE EDİYOR

2. ligde 15. grupta mücadele eden Sivas İl Özel İdare, Hatay, Elazığ, Gaziantep, Adıyaman ve Kahramanmaraş ilinin temsilcileri ile mücadele ederek 1. lige çıkmayı hedefliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü