USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Maksadımız Sivas'a Hizmet Etmek

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) tarafından gerçekleştirilen esnaf buluşması programının konukları Milliyetçi Hareket Partisi Sivas milletvekili adayları oldu. MHP vekil adayları Sivas’a hizmet etmek için yola çıktıklarını belirterek, esnaf teşkilatından destek istedi.

Maksadımız Sivas'a Hizmet Etmek
07-05-2023 10:55
SİVAS
Google News

Tuğba SARIKAYA 

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği salonunda gerçekleştirilen toplantıya SESOB Başkanı Hakan Demirgil,  oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri,   MHP milletvekili adayları Ahmet Özyürek, İlker İpek; Kenan Çarboğa, Murat Sevinç, Bahadır Gökmen, İl başkanı Hakan Uygun ve parti yöneticileri de katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda esnaf temsilcileri ile siyasi partileri buluşturduklarını, sorun ve sıkıntılarını anlattıklarını ifade eden Demirgil, esnafların bir ülkenin olmazsa olmazı olduğunu belirterek, “Esnaf teşkilatı olarak siyasi partilerimizi önemsiyoruz. Bu amaç doğrultusunda 28. Dönem milletvekilliği için aday olan milletvekili adaylarımız ile esnaf teşkilatımızı buluşturduk. Sorun ve sıkıntılarımızı adaylarımız ile paylaşıyoruz. Doğruya doğru, yanlışa yanlış bir anlayışla hareket etmeye devam edeceğiz.  Gerek ülkemiz gerekse de Sivas’ımız ve milletimiz faydasına olan proje ve düşünce hangi partiden gelirse gelsin biz onlara destek veririz. Sivas ve esnafımız için neler yapılacağı en önemli önceliğimizdir. Bunlar boş vaatler değil, makul ve gerçekleşebilecek projeler olursa biz de elimizi taşın altına koyarız.” dedi.

Milletvekili adayları, Ahmet Özyürek, İlker İpek; Kenan Çarboğa, Murat Sevinç, Bahadır Gökmen ise Sivas ‘ın hizmetine talip olduklarını, milletvekili olarak mecliste Sivaslıları temsil etmek istediklerini belirterek destek istediler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
02.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü