USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Manaj Sivasspor'dan Ayrılacak mı?

Trendyol Süper Lig’in başlamasına kısa süre kalmasına rağmen Sivasspor’un golcü oyuncusu Rey Manaj’ın transfer olup olmayacağı henüz netlik kazanmadı. Spor camiasının bir kesimi teknik direktör Bülent Uygun’un Manaj hakkında yaptığı fiyat açıklaması nedeniyle transferin gerçekleşmediğini söylüyor.

Manaj Sivasspor'dan Ayrılacak mı?
26-07-2024 10:34
SİVAS
Google News

Hakan KALELİ

EMS Yapı Sivasspor’da Rey Manaj belirsizliği devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon kırmızı-beyazlı takımın gözde oyuncusu olan Rey Manaj’ın satılacağı gündeme gelmişti. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun da “15 milyon Euroyu veren Rey Manaj’ı alır” açıklamasını yapmıştı.

Süper Lig’in başlamasına kısa süre kalmasına rağmen Manaj’ın transfer olup olmayacağı henüz netlik kazanmadı. Birçok takımın radarına giren ancak fiyatının yüksek olması sebebiyle bir türlü transferi gerçekleşmeyen Manaj’ın belirsizliği devam ediyor.

BÜLENT UYGUN “15 MİLYON” DEMİŞTİ

Spor camiasının bir kesimi ise bu konu hakkında teknik direktör Bülent Uygun’u suçluyor. Uygun’un Manaj’ın fiyatını yüksek söylemesi sebebiyle transferin gerçekleşmediğini belirtiyor. Spor camiası Sivasspor yönetiminin Manaj hakkında bir an önce bir karar verip transferi bitirmesini istiyor.

İZİN İSTEYİP KAMPTAN AYRILMIŞTI

Adı birçok takımla anılan Sivasspor’un golcüsü Rey Manaj, geçtiğimiz gün tamamlanan Erzurum kampından erken ayrılmıştı. Edinilen bilgiye göre Manaj’ın izin istediği için kamptan ayrıldığı öğrenildi. Manaj da sosyal medya hesabından havalimanında valiz fotoğrafı çekerek paylaşımda bulunmuştu.

SESSİZLİK TEPKİ TOPLUYOR

Konu ile ilgili Sivasspor Kulübü uzun süredir sessizliğini korurken, spor kamuoyu bir açıklama yapılmasını bekliyor. Kulüp Başkanı Bahattin Eken’in de Manaj transferinde sessiz kalması taraftarlar tarafından da tepki topluyor.

“MANAJ’IN NE OLACAĞI HENÜZ BELLİ DEĞİL”

Kırmızı-beyazlı takımın taraftarları da Manaj’ın akıbeti ile ilgili endişe duyuyor. Taraftarlar, “Kalacaksa kalsın, gidecekse gitsin. Ne olduğu belli değil. Manaj zaten kampa geç katıldı, bir de kamptan erken ayrıldı. Bu nasıl iş bir türlü anlamadık. Sivasspor Kulübü zaten bu konu hakkında sessizliğini koruyor sağ olsun. Başkan Bahattin Eken’in çıkıp biran önce açıklama yapması gerekiyor. Yok gitti, yok gidecek, yok iptal oldu gibi haberler duyuyoruz. Manaj’ın ne olacağı henüz belli değil. Biran önce transferin netlik kazanması lazım” şeklinde sosyal medyadan yorum yaptılar.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
06.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü