USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Manchester United, Arda Güler için servet teklif etti

Real Madrid forması giyen milli yıldızımız Arda Güler'in talipleri her geçen gün artıyor. Son olarak İngiltere Premier Lig'in devlerinden Manchester United, Arda için 100 milyon euroyu gözden çıkardı. İngiliz ekibi bu transferi 2025 yılında gerçekleştirmek isterken, Madrid temsilcisinin ise Arda'yı bırakmaya niyeti yok. 19 yaşındaki futbolcu, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin yeni sezon planlarında önemli bir yere sahip.

Manchester United, Arda Güler için servet teklif etti
09-08-2024 12:18
SİVAS
Google News
SPOR SERVİSİ

Geçen sene Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Türk futbolunun yıldızı  Arda Güler, İspanya'da gündem olmaya devam ediyor. Eflatun-beyazlılarda teknik direktör Carlo Ancelotti'nin bu sezon büyük roller yükleyeceği ve takımda kalmasını istediği Arda'ya dudak uçuklatan bir transfer teklifi geldi.

MANU'DAN 100 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

İspanyol basınından Defansa Central'de yer alan habere göre; Arda Güler'i, İngiltere Premier Lig devi Manchester United'ın kadroya katmak istiyor. Kırmızı Şeytanlar'ın, bu transferi 2025 yılında gerçekleştirmek istediği kaydedildi. Erik ten Hag'ın yönettiği Manchester United'ın, Arda Güler transferi için 100 milyon euro bonservis ücretini gözden çıkardığı belirtildi. Ancak Los Blancos'un, Arda'yı bırakma niyetinin olmadığı bildirildi.

EL CLASICO'DA ŞOV YAPTI

Real Madrid, ABD hazırlık kampının ikinci dostluk maçında Barcelona ile karşılaştı. Maça ilk 11'de başlayan Arda, 1 asist yaptı. 1 golü de sayılmayan yıldız futbolcu, maç boyunca sahada kaldı. 19 yaşındaki genç yetenek, yeni transfer Endrick ile birlikte son oynanan Chelsea maçının kadrosunda ise yer almadı. Öte yandan ABD'deki hazırlık maçlarını tamamlayan Madrid'de gözler, 14 Ağustos'ta Atalanta ile oynanacak UEFA Süper Kupa karşılaşmasına çevrildi.  

GEÇEN SEZON PERFORMANSI

Geçen sezonun ikinci yarısında daha fazla forma şansı bulan Arda Güler, Real Madrid formasını 5'i ilk 11 olmak üzere toplamda 12 maçta giydi. Arda, bu karşılaşmalarda aldığı kısıtlı süreye rağmen 6 gol atmayı başardı. A Milli Takımımız ile EURO 2024'te de boy gösteren 19 yaşındaki genç yetenek, 5 maçlık süreçte 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
10.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü