USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

EN ACI VEDA

EN ACI VEDA

EN ACI VEDA
02-08-2018 07:59
Google News

Nurettin ÇUKURYURT/

Hakkâri´nin Yüksekova ilçesinde PKK´lı teröristlerin hain tuzağı sonucu şehit düşen asker eşi Nurcan Karakaya ile 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sivas Milletvekilleri ile binlerce vatandaşın katılımıyla uğurlandı.

Şarkışla´da Muhsin Yazıcıoğlu Cami´sinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze töreninde gözyaşları sel olup aktı. Şehitler, binlerce kişinin katıldığı törenin ardından ilçe mezarlığına defnedildi.

Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde, PKK´lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan asker eşi Nurcan Karakaya (25) ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya dün Hakkari´den havayolu ile Şarkışla ilçesine getirildi.

Şehitler için Muhsin Yazıcıoğlu Cami´nde düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Vali Davut Gül, Sivas Milletvekilleri, il protokolü ile binlerce vatandaş katıldı.

GÖZYAŞLARI SEL OLUP AKTI

Teröre lanet okunan cenaze töreninde gözyaşları sel olup aktı, birçok vatandaş tek bir ağızdan, ?İdam? diye haykırdı. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze töreninin ardından şehit Nurcan Karakaya ile 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya dualar eşliğinde ilçe mezarlığına defnedildi.

BAŞKAN ERDOĞAN TESELLİ ETTİ

Cenaze töreninde dik bir duruş sergileyen şehit eşi Serkan Karakaya´yı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sarılarak teskin etmeye çalıştı. Başkan Erdoğan´ın kendisine sarılması üzerine Karakaya, ?Vatan sağ olsun´ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü