USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

MARANGOZLAR FUARA GİTTİ

MARANGOZLAR FUARA GİTTİ

MARANGOZLAR FUARA GİTTİ
16-03-2019 07:24
Google News

Hayrullah AĞKAŞ

Marangozlar Odası üyeleri fuar için İstanbul´a gitti. Esnaf ve Sanatkârlar açısından önemli olması nedeniyle açılan fuarları yakından takip eden Marangozlar Esnaf Odası üyeleri, TÜYAP Fuarını gezerek, sektörleriyle ilgili yenilikleri görme imkânı buldu.

İstanbul´da düzenlenen pencere, cam, plastik doğrama, kapı malzeme ve aksesuarları fuarına katıldıklarını belirten Marangozlar Odası Başkanı Raif Aydın, ?Oda olarak yeni çıkan makine ve ekipmanları yakından takip etmek, sektörümüzle ilgili ürünleri ve malzemeleri görerek kendimizi geliştirmek istedik? dedi.

Marangozlar Esnaf Odası Başkanı Raif Aydın, göreve geldikten sonra İstanbul başta olmak üzere sektörleriyle ilgili açılan büyük fuarlara gitmeye gayret gösterdiklerini belirterek, ?Sektörümüzde bulunan esnaflarımız yoğun bir çalışma temposu içerisinde yer almaktadır. Bizde oda olarak yeni çıkan makine ve ekipmanları yakından takip etmek, sektörümüzle ilgili ürünleri ve malzemeleri görerek kendimizi geliştirmek istedik? dedi.

TÜYAP Fuarına gelen oda üyeleriyle birlikte stantları tek tek ziyaret ederek, firma yetkilileriyle görüştüklerini belirten Başkan Aydın, ?Arkadaşlarımız sektörleriyle ilgili firma bağlantıları yaptılar. Esnaf teşkilatımız açısından çok faydalı oldu. Fuardan sonra esnaf arkadaşlarımızla birlikte İstanbul´un tarihi ve turistik mekânlarını gezdik. Faydalı bir etkinlik oldu. İnşallah fuar ve etkinlik gezilerimiz devam edecektir? ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
05.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü