USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MEHMETÇİK ANALARINI BELLEYECEK

MEHMETÇİK ANALARINI BELLEYECEK

MEHMETÇİK  ANALARINI  BELLEYECEK
16-01-2018 07:58
Google News

 

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi´nde Sivas Teşkilatının düzenlediği ?Ülkü de Birlik, Ülke de Birlik? gecesinde konuşan Genel Başkan Destici, Suriye´nin kuzeyinde yakında başlayacak olan Afrin operasyonuyla ilgili olarak ?.Amerika açıktan PKK´ya, YPG´ye ve PYD´ye destek veriyor. Ama  şunu bilsin ki; ne kadar destek verirse versin, ne kadar eğitirse eğitsin, gün yakındır, oraya Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Mehmetçiğimiz bir şahin gibi girecek PKK, YPG, HDP´nin, yani hepsinin anasını belleyecek. Hiçbir tanesini bırakmayacak. Bunu da yapmak zorundayız?dedi.

?MİLLİYETÇİLERİN SAFINDAYIZ?

Referandumun kabul edilmesiyle Türkiye´nin yeni bir sisteme geçtiğini, uyum yasaları ve seçimlerde saflarının belli olduğunu söyleyen Genel Başkan Destici, ?Şuna inanıyoruz ki, her şey geçmişten daha güzel olacak. Bizim safımız milliyetçilerin, maneviyatçıların ve demokratların safıdır. Bunu açık ve net olarak söylüyorum. Ölçümüz teröre ve şiddete bulaşmamak, yıkıcı faaliyetlerin içerisinde olmamaktır.?dedi.

?MENFAAT SEVDAMIZ YOKTUR?

BBP İl Başkanı Uğur Bulut ise, BBP´nin 25 yıl önce zor şartlarda ülkücüler tarafından kurulduğunu hatırlatarak ?Haksız bir davada sultan olmaktansa, haklı bir davada tek başıma yürürüm basireti ve anlayışı içerisinde olan bir liderin dostlarıyız. Kişisel veya kurumsal çıkar, menfaatler bizim sevdamız içerisinde yer almaz. Haksızlıklarla iktidar olmak yerine haklı olarak muktedir olmak bizim şiarımızdır?dedi.

GÖKHAN KARA

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Sivas´ta Afrin´e yapılacak operasyona değinerek, hükümeti bu konuda desteklediklerini söyledi, ?Silahlı kuvvetlerimiz, Mehmetçiğimiz Sureyi´nin kuzeyindeki YPG,PKK, PYD´nin, analarını belleyecek, hiçbir tanesini bırakmayacak, Türkiye olarak bunu yapmak zorundayız?dedi.

Partisinin Sivas İl Başkanlığı tarafından Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi´nde düzenlenen ?Ülkü de Birlik, Ülke de Birlik? gecesinde konuşan BBP Lideri Destici, hükümeti hem yeni sistem için, hem de Afrin operasyonu konusunda desteklediklerini ifade ederek ?Asla ve kata bilerek bir yanlışın içerisinde olmadık ve bundan sonra da olmayacağız? dedi.

ÇEYREK ASIR OLDU

Genel Başkan Yardımcıları Doğan Ürgüp ve Haşim Yanar ile Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Arslan ve İl Başkanı Uğur Bulut ile çok sayıda partilinin katıldığı gecede, BBP´nin 25 yıl önce rahmetli genel başkan Muhsin Yazıcıoğlu tarafından kurulduğunu hatırlatan Destici, ?Tam 25 yıl, çeyrek asır dile kolay, ama geriye dönüp baktığımızda yine rahmetli şehit liderimizin ifadesiyle ´Biz inandığımız için bu yola çıktık, ben ne yaptıysam inandığımız için yaptım, hata da yapmış oluruz, ama onu da inandığımız için yaptık´ dedi.

´İSLAM COĞRAFYASINDAN DEF OLUN´

Emperyaslit güçlerin ellerini İslam coğrafyasından çekmesini isteyen Destici, ?Türk ve İslam coğrafyasındaki pek çok ülkenin kukla yönetimler eliyle batıya peşkeş çekildiğini, emperyalizmin sömürüsüne terk edildiğini görüyoruz. İşte bu kukla liderlere güvenerek Trump çıkıyor diyor ki; ´Biz Pakistan´a şu kadar milyar dolar verdik, karşılığında ne aldık, İran´a şu kadar verdik, karşılığında ne aldık, Suriye´ye, Irak´a bu kadar verdik, ne aldık´ diyor. Utanmadan hayasızca bütün dünyanın gözüne bakarak bunu söylüyor. Halbuki İslam dünyasının, Müslümanların, Amerika´nın, Trump´ın ya da bir başkasının dolarına da, Euro´suna da, adaletine de, demokrasisine de ihtiyacı yok. Bizim topraklarımız, bizim enerjimiz, bizim inancımız bize yeter. Yeter artık def olun İslam coğrafyasından? ifadelerine yer verdi.

?AFRİN DOĞRU BİR ADIM?

Suriye´nin kuzeyinde yer alan Afrin bölgesine olası bir operasyonu desteklerini dile getiren Destici, ?Suriye bugün ne halde. Suriye politikasında doğru adımlar atılıyor. Fırat Kalkanı Harekatı doğru bir adım, İdlib operasyonu doğru bir adım. İnşallah önümüzdeki günlerde gerçekleşecek Afrin operasyonu doğru bir adım. Türkiye bunları yapmak zorunda ve yapıyor. Biz de destekliyoruz. Ama keşke 5 yıl önce de bu sese kulak verilseydi de bu müdahaleler daha erken yapılsaydı da şu anda Suriye´nin kuzeyinde PKK, PYD, YPG ve ona şemsiye görevi gören Amerikan sistemi orada bulunmasaydı. Amerika şu an açıktan PKK´ya, YPG´ye ve PYD´ye destek veriyor. Her türlü desteği veriyor. Ama Amerika şunu bilsin ki; ne kadar destek verirse versin, ne kadar eğitirse eğitsin gün yakındır, oraya Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Mehmetçiğimiz bir şahin gibi girecek orada PKK, YPG, HDP hepsinin anasını belleyecek. Hiçbir tanesini bırakmayacak. Bunu da yapmak zorundayız. Savaşsa savaştan asla ve kata Türkiye geri duramaz. Çünkü bu bizim beka sorunumuzdur? diye konuştu.

?MİLLİYETÇİLERİN SAFINDAYIZ?

 16 Nisan referandumu ile Türkiye yeni bir sisteme geçtiğini, uyum yasalarının bir an önce çıkarılması gerektiğini de belirten Destici, ?Bu konuda da açık, net ne istediğini söyleyen, ilk söyleyen siyasi parti BBP oldu. Bu işin ateşini de biz yaktık. Şuna inanıyoruz ki, her şey geçmişten daha güzel olacak. Bizim safımız milliyetçilerin, maneviyatçıların ve demokratların safıdır. Bunu açık ve net olarak söylüyorum. Ölçümüz teröre ve şiddete bulaşmayacak, yıkıcı faaliyetlerin içerisinde olmamaktır.? dedi.

?DİK DURDUK, DOĞRU YÜRÜDÜK ?

BBP İl Başkanı Uğur Bulut ise, ?BBP 25 yıl önce çok zor şartlarda ülküdaşlarımızın inanç ve çabalarıyla kurulmuştur. Ancak bizim partimiz sıradan bir parti değildir. Hedefi, gayesi, misyonu, vizyonu bütün partilerden farklıdır. Haksız bir davada sultan olmaktansa, haklı bir davada tek başıma yürürüm basireti ve anlayışı içerisinde olan bir liderin dostlarıyız. Alperenlik işte budur. Gerçek anlamda ülkücülük bu inanç içerisindedir. Kişisel veya kurumsal çıkar, menfaatler bizim sevdamız içerisinde yer almaz. Haksızlıklarla iktidar olmak yerine haklı olarak muktedir olmak bizim şiarımızdır. Biz eğer büyük bir parti olmak isteseydik olabilirdik. İktidara da gelebilirdik yalnız ülkümüzü, sevdamızı terk etmek gerekçesini yaşayabilirdik. Dik durduk, doğru yürüdük ve her zaman ülkemize sadık kaldık? şeklinde konuştu.

?SİVAS FARKLI BİR ANLAM İFADE EDİYOR?

Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Arslan da, Sivas´ı Muhsin Yazıcıoğlu sayesinde tanıdıklarını vurgulayarak ?Büyük Birlik hareketi için bu topraklar her zaman farklı bir anlam ifade etmiştir. Çünkü; Sivas, bir fidanın bir çınarı doğurduğu nizamı alem davasının son kelesinin kök salarak yayıldığı Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu´nun kara sevdasıdır. Buraya her geldiğimizde heyecanımız katlanarak artmaktadır. Bizler Sivas´ı Muhsin Başkan ile tanıdık. Onun şehadetiyle Sivas bizim ata topraklarımız, baba evimiz oldu. Sivas, bize onu anlatan her şeyiyle artık bizim de evimiz oldu? ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından sanatçılar Hasan Sağındık ve Ahmet Tuzlu konser verdi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü