USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

MEKKE´NİN FETHİ KUTLANACAK

MEKKE´NİN FETHİ KUTLANACAK

MEKKE´NİN FETHİ KUTLANACAK
28-12-2018 07:31
Google News

Çetin POLAT/

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Sivas Şubesi, Türkiye´nin 81 ilinde 600 noktasında olduğu gibi ilimizde de 31 Aralık gecesi Mekke´nin fethinin yıldönümü nedeniyle program düzenleyecek.  4 Eylül Kapalı Spor Salonu´nda yapılacak program saat 19.30´da başlayacak.

Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Durmuş Arslan´ın konuşmacı olarak katılacağı Umut Ceran da Kur´an-ı Kerim okuyacak. Programda Grup Kıyam´da konser verecek. Programda ayrıca Mehteran gösterisi, Sinevizyon gösterimi, Wushu gösterileri, Umre çekilişi ve Siyeri Nebi Yarışması Ödül töreni yapılacak.

AGD Şube Başkanı Abdulmetin Süslüoğlu, yeryüzünün ilk binası Kâbe´nin bulunduğu şehir olan Mekke´nin İslam Ordularınca 630 yılında fethedildiğini hatırlatarak, ?Yılları aşarak, kalplerimizin kapılarına ışıklar tutan Mekke´nin Fethi´nin 1388. Yılı vesilesiyle 4 Eylül Kapalı Spor Salonu´nda düzenleyeceğimiz programa tüm Sivas halkını davet ediyoruz? dedi.

Anadolu Gençlik Derneği mensupları olarak bu coğrafyanın harcının İslam olduğuna, bu toprakları bize yurt yapan anlayışın fetih ruhu olduğuna inandıklarını kaydeden Süslüoğlu, ?İnsanımızı kültür emperyalizminin yanında değil, fetih ruhunun yanında durmaya çağıyoruz. Bu vesile ile tüm halkımızı 31 Aralık Pazar günü saat 19.30´da Mekke´nin Fethi programına davet ediyoruz? diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
02.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü